Іванов С. В. Розвиток теорії і методології судово-товарознавчої експертизи харчових продуктів / С. В. Іванов, Т. М. Артюх, В. В. Архипов // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 52. - С. 25-34. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.Розглянуто сучасний стан і завдання судово-товарознавчої експертизи харчових продуктів відповідно до змін чинної законодавчої бази. Розкрито предмет, об'єкт, суб'єкт судової товарознавчої експертизи харчових продуктів. Визначено коло питань, які ставляться перед експертом-товарознавцем судом або слідством, а також завдання, які вирішуються в межах її проведення. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-9 + Х893.9(4УКР)413.4:Л80
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|