Болотін О. В. Математичне моделювання в мікробіології та хімічній технології харчових добавок : [навч. посіб.] / О. В. Болотін, І. М. Мага, В. В. Нечипорук, В. І. Ткач; ДВНЗ "Ужгород. нац. ун-т", ДВНЗ "Укр. держ. хіміко-технолог. ун-т", Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, Держ. вет. та фітосанітар. служба України, Ужгород. прикорд. держ. контрольно-токсиколог. лаб.. - Ужгород : Вид-во В. Падяка, 2014. - 361, [4] c. - Бібліогр.: с. 355-361 - укp.Викладено основні принципи побудови базових математичних моделей хімічних і мікробіологічних процесів виробництва харчових добавок та сучасні методи їх дослідження. Розглянуто як математичні моделі, що описують поведінку системи у часі, так і моделі, які описують самоорганізацію у просторі. Висвітлено такі питання: методи якісного дослідження нелінійних диференціальних рівнянь; математична теорія ферментативних процесів; використання динамічних математичних моделей для найкращого керування. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-34 я73 + Е40*871 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА782202 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|