![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000500898<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Прісс О. П. Технологічні властивості сировини : навч. посіб. [для самост. роботи студентів] / О. П. Прісс, С. В. Кюрчев, В. Ф. Жукова, Н. А. Гапріндашвілі. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2014. - 223 c. - Бібліогр.: с. 222-223 - укp.Подано інформацію про біологічну, енергетичну, фізіологічну цінність і біологічну ефективність харчової сировини і продуктів. Охарактеризовано біологічно активні речовини харчової сировини. Розглянуто структуру рослинної сировини. Описано фізичні властивості харчової сировини. Подано основні відомості про будову зерна круп'яних культур. Розкрито морфологічні особливості основних видів олійної сировини. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-3 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА782249 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|