![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000503849<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Черевко О. І. Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування : монографія : у 3 ч.. Ч. 3. Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування оздоровчого призначення з їх використанням / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, М. П. Головко, Т. М. Головко, М. Л. Серік; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 164 c. - Бібліогр.: с. 146-164 - укp.Викладено комплексні наукові підходи до створення альтернативних джерел засвоюваних сполук кальцію, йоду: напівфабрикату білково-мінерального та домішки збагачувальної білково-мінеральної. Обгрунтовано технологічні параметри їх одержання. Запропоновано нові технології виробництва продуктів харчування оздоровчого призначення з використанням збагачувальних білково-мінеральних домішок. Наведено комплекс даних щодо впливу домішок на властивості харчових систем. Індекс рубрикатора НБУВ: Л99-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: В355317/3 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|