РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000503849<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Черевко О. І. 
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування : монографія : у 3 ч.. Ч. 3. Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування оздоровчого призначення з їх використанням / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, М. П. Головко, Т. М. Головко, М. Л. Серік; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 164 c. - Бібліогр.: с. 146-164 - укp.

Викладено комплексні наукові підходи до створення альтернативних джерел засвоюваних сполук кальцію, йоду: напівфабрикату білково-мінерального та домішки збагачувальної білково-мінеральної. Обгрунтовано технологічні параметри їх одержання. Запропоновано нові технології виробництва продуктів харчування оздоровчого призначення з використанням збагачувальних білково-мінеральних домішок. Наведено комплекс даних щодо впливу домішок на властивості харчових систем.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: В355317/3 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського