РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000523060<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів : матеріали II Міжнар. наук.-практ. конф., 23 груд. 2014 р., Львів / ред.: П. О. Куцик, І. В. Сирохман, О. Я. Родак; Укоопспілка, Львів. комерц. акад.. - Львів : Растр-7, 2014. - 273 c. - укp.

Викладено основні тенденції покращення якості та безпечності харчових концентратів. Розглянуто попередній документальний контроль як засіб забезпечення безпечності продукції під час здійснення зовнішньоекономічних операцій. Висвітлено особливості здійснення фітосанітарного контролю й експертизи зерна під час експортно-імпортних операцій. Проведено оцінювання ергономічних показників сільськогосподарських машин як складової управління якістю. Запропоновано сучасні напрями покращення споживчих властивостей захисних пакувальних матеріалів. Розглянуто сучасні підходи щодо покращення якості та споживчих властивостей плавлених сирних продуктів. Досліджено сучасні напрями подовження зберігання хлібобулочних виробів. Викладено практичні аспекти застосування комплексу мерчендайзингу в спеціалізованих магазинах. Запропоновано шляхи вдосконалення процесів товаропостачання в торгівлю за допомогою застосування логістичних підходів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80 я431(0)

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА787796 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського