Володченкова Н. Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування / Н. Володченкова, О. Хіврич // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1. - С. 75-79. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.Зазначено, що однією з важливих ланок діяльності будь-якого підприємства є аналіз та оцінка ризику виникнення аварійних ситуацій. Тому для будь-якого підприємства розробляється система управління безпекою функціонування виробництва, яка базується на визначенні ступеню ризику з подальшою розробкою заходів безпеки, що впроваджуються на виробництві. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-5-082.03
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|