Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000591256<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Крусір Г. В. Технології поводження з відходами харчових виробництв : навч. посіб. для ВНЗ / Г. В. Крусір, Р. І. Шевченко, Я. П. Русєва, І. П. Кондратенко, І. П. Крайнов; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Астропринт, 2014. - 399, [1] c. - Бібліогр.: с. 382-397 - укp.Викладено основні поняття у галузі маловідходних, безвідходних і чистих технологій. Висвітлено основні напрями створення МВТ і БВТ і залучення в господарський обіг. Розкрито науково-методичні основи утворення та використання вторинних ресурсів і відходів харчової та переробної промисловості. Подано класифікацію вторинних ресурсів і відходів. Увагу приділено проблемам еколого-економічного механізму підвищення ефективності залучення в господарський обіг вторинних ресурсів і відходів. Розглянуто вплив відходів галузей харчової та переробної промисловості на навколишнє природне середовище. Індекс рубрикатора НБУВ: Л800.9 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА788977 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|