Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000591650<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Тюрікова І. С. Технологія харчової продукції з використанням волоського горіха: теорія і практика : монографія / І. С. Тюрікова; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 202, [1] c. - Бібліогр.: с. 175-191 - укp.Досліджено сучасний стан використання волоського горіха у харчуванні людини. Подано загальну характеристику волоського горіха. Розглянуто об'єкти та методи досліджень, особливості технології перероблення волоського горіха. Викладено новітні технології напоїв з використанням плодоовочевої та горіхової сировини. Обгрунтовано параметри теплового оброблення ревеню для виробництва соку. Наведено технологію напоїв на основі плодоовочевої сировини з використанням горіхових екстрактів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-32
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА790814 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|