РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000591650<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Тюрікова І. С. 
Технологія харчової продукції з використанням волоського горіха: теорія і практика : монографія / І. С. Тюрікова; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 202, [1] c. - Бібліогр.: с. 175-191 - укp.

Досліджено сучасний стан використання волоського горіха у харчуванні людини. Подано загальну характеристику волоського горіха. Розглянуто об'єкти та методи досліджень, особливості технології перероблення волоського горіха. Викладено новітні технології напоїв з використанням плодоовочевої та горіхової сировини. Обгрунтовано параметри теплового оброблення ревеню для виробництва соку. Наведено технологію напоїв на основі плодоовочевої сировини з використанням горіхових екстрактів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-32

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА790814 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського