![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000591803<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 18 - 20 берез. 2015 р., Полтава / Центр. спілка спожив. т-в України, ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 413 c. - укp. - рус.Досліджено проблеми гармонізації норм національного законодавства щодо безпечності мийних засобів для ручного миття посуду. Визначено роль експертизи у формуванні якості молока. Подано методику проведення дослідної експлуатації взуття спеціального призначення зі шкіри з гідрофобною обробкою. Розглянуто проблеми та шляхи їх вирішення щодо товарної експертизи конкурентоспроможності текстилю. Показано особливості класифікації та відмінні особливості сортів бананів. Проведено порівняльне оцінювання якості плавлених сирів вітчизняного виробництва. Розкрито особливості захисту безалкогольних газових напоїв від підробки. Досліджено проблеми ідентифікації вітчизняного взуття спеціального призначення. Викладено сучасні способи захисту твердих сирів від мікробіологічного псування. Подано результати оцінювання ефективності інноваційних технологій емульсійного оздоблення шкір. Індекс рубрикатора НБУВ: Ж609 я431(0) + Л80 я431(0) + Х893.9(4УКР)413.4 я431(0)
Рубрики:
Шифр НБУВ: СО33670 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|