Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000596321<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Волнянська О. В. Визначення тіабендазолу в субстанції харчової добавки E233 і харчових продуктах електрохімічними методами / О. В. Волнянська, В. І. Ткач, О. В. Подобій, Ю. В. Толстенко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 2. - С. 235-247. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.Вивчено взаємодію органічного катіона (ОК) тіабендазолу з гетерополіаніоном структури Кегіна PMo12O403 - за методом УФ-спектроскопії й амперометричного титрування. За допомогою фізико-хімічного методу досліджено (УФ-спектроскопія) характер зв'язку ОК-ГПА у сполуках (TBZH2)3(PMo12O40)2 і визначено співвідношення амперометричним титруванням - спектрофотометричним методом. Встановлені стехіометричні співвідношення реагуючих речовин за допомогою методу амперометричного титрування й спектрофотометричного методу свідчать про утворення іонних асоціатів. Синтезовані малорозчинні іонні асоціати (TBZН2)3(РМо12О40)2 використано як електродноактивні речовини під час синтезу пластифікованих мембран іон-селективного електроду, оборотного до органічного катіона тіабендазолу. Розроблено методики прямого потенціометричного визначення вмісту тіабендазолу в субстанції харчової домішки (Е233) і харчових продуктах, які характеризуються достатньою чутливістю, селективністю, простотою й експресністю. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-1 с + Р123.10
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|