РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000601072<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Бочарова О. В. 
Управління безпечністю товарів : підручник / О. В. Бочарова; Одес. нац. екон. ун-т. - Одеса : Атлант, 2014. - 376 c. - укp.

Викладено законодавчі аспекти запровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на основі концепції Hazard Analysis and Critical Control Point (Аналіз небезпечних чинників і критичні точки керування) (НАССР) в Україні та світі. Висвітлено основні положення концепції НАССР. Охарактеризовано небезпечні чинники в системі НАССР. Розглянуто застосування загальних санітарно-гігієнічних вимог Комісії з Кодексу Аліментаріус як передумову запровадження систем управління безпечністю харчових продуктів. Увагу приділено розробці та запровадженню системи управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог стандарту (ДСТУ ISO 22000:2007).


Індекс рубрикатора НБУВ: Х839(4УКР)920.720.6 я73 + Л80 я73-1 + Р123.9 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА800205 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського