Павлюк Р. Ю. Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів / Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський, О. А. Каплун, С. М. Лосєва // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 6/10. - С. 42-47. - Бібліогр.: 16 назв. - укp.Вивчено вміст біологічно активних речовин (БАР) - хлорофілів a і b, каротиноїдів, L-аскорбінової кислоти та поліфенольних речовин в хлорофілвмісних овочах (капусті броколі та брюссельській). Розроблено кріогенну технологію заморожування хлорофілвмісних овочів. Встановлено, що застосування кріогенного "шокового" заморожування надає можливість не тільки зберегти всі корисні БАР, але й більш повно їх вилучити у вільний стан. Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.7
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|