Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000606820<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 30 - 31 трав. 2016 р., Кривий Ріг / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Дніпропетр. облдержадмін., Ун-т харч. технологій. - Кривий Ріг : Чернявський Д.О., 2016. - 188 c. - укp.Проаналізовано сучасні тенденції використання домішок у технологіях харчових продуктів. Досліджено питому активніть радіонуклідів у настоянках. Розкрито особливості тепломасообмінних процесів під час випікання бісквітів з використанням бананового порошку. Висвітлено технологію приготування борошняних кондитерських виробів на основі морквяного пюре та олії з насіння гарбуза. Визначено шляхи підвищення харчової цінності халви. Досліджено можливості використання соків обліпихи та калини в технологіях структурованої десертної продукції. Викладено технологічні аспекти виробництва сухої молочної сироватки, збагаченої магнієм і манганом у результаті електроіскрового оброблення сировини. Розглянуто перспективи використання комбінованого фаршу у технології кулінарної продукції. Обгрунтовано терміни зберігання масляних паст. Вивчено вплив температури на ступінь вилучення фенольних сполук з сухого листя базиліку. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-34 я431(0) + Л99-34 я431(0) + Р123.028 я431(0)
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА803408 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|