РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000606820<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 30 - 31 трав. 2016 р., Кривий Ріг / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Дніпропетр. облдержадмін., Ун-т харч. технологій. - Кривий Ріг : Чернявський Д.О., 2016. - 188 c. - укp.

Проаналізовано сучасні тенденції використання домішок у технологіях харчових продуктів. Досліджено питому активніть радіонуклідів у настоянках. Розкрито особливості тепломасообмінних процесів під час випікання бісквітів з використанням бананового порошку. Висвітлено технологію приготування борошняних кондитерських виробів на основі морквяного пюре та олії з насіння гарбуза. Визначено шляхи підвищення харчової цінності халви. Досліджено можливості використання соків обліпихи та калини в технологіях структурованої десертної продукції. Викладено технологічні аспекти виробництва сухої молочної сироватки, збагаченої магнієм і манганом у результаті електроіскрового оброблення сировини. Розглянуто перспективи використання комбінованого фаршу у технології кулінарної продукції. Обгрунтовано терміни зберігання масляних паст. Вивчено вплив температури на ступінь вилучення фенольних сполук з сухого листя базиліку.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-34 я431(0) + Л99-34 я431(0) + Р123.028 я431(0)

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА803408 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського