Попова Н. В. Технологія виробництва гіркої настоянки / Н. В. Попова, А. В. Рибачок, Ю. Ю. Прищепа, Н. В. Лапіна // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1. - С. 219-224. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Наведено розроблену технологію виробництва гіркої настоянки на основі водних концентратів, яка забезпечить поглиблене вилучення біологічно-активних речовин із пряно-ароматичної сировини, підвищення біологічної цінності, скорочення тривалості процесу, зменшення витрат спирту та перероблення шроту без додаткового випарювання спирту, а також одержання на виході високоякісного до вживання напою. Наведено принципово-технологічну схему виробництва гіркої настоянки, обгрунтовано технологічні рішення, запропоновано апаратурно-технологічну схему виробництва гіркої настоянки та принцип її дії. Індекс рубрикатора НБУВ: Л873.23
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|