РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000613973<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Баль-Прилипко Л. В. 
Напрями, досягнення та перспективи біотехнології у харчовій промисловості : (огляд літ.) / Л. В. Баль-Прилипко, М. В. Патика, Б. І. Леонова, Е. Р. Старкова, А. І. Брона // Мікробіол. журн.. - 2016. - 78, № 3. - С. 99-111. - Бібліогр.: 37 назв. - укp.

Проведено аналітичний скринінг можливостей біотехнології у харчовій промисловості. Окреслено основні напрями застосування біотехнологічних досліджень і розробок, охарактеризовано доцільність і актуальність використання генної інженерії, спеціалізованих штамів мікроорганізмів і ферментних препаратів під час виробництва харчової продукції з функціональною спрямованістю, високим рівнем якості та безпечності. Сформульовано найважливіші вимоги та критерії вибору біотехнологічної складової для різних сфер харчової галузі. Узагальнено наукові досягнення біотехнології та генної інженерії, які сприяють розвитку інновацій у створенні продуктів для здорового харчування, надають змогу реалізувати потенціал цього напряму.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-14

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж22205 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського