Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000627599<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Очколяс О. Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями / О. Очколяс, Л. Тищенко, Т. Лебська // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 149-158. - Бібліогр.: 17 назв. - укp.Обгрунтовано доцільність створення нових видів масла вершкового із використанням наповнювачів із морських водоростей. Установлено, що додавання ламінарії, фукусу, спіруліни та цистозіри до рецептури масла вершкового сприяє підвищенню його харчової цінності завдяки покращанню макро- та мікроелементного складу, а саме - збагаченню йодом і селеном. Індекс рубрикатора НБУВ: Л957.5
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж25522 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|