Авдєєва Л. Ю. Реалізація принципу дискретно-імпульсного введення енергії при створенні нанотехнологій для харчової промисловості / Л. Ю. Авдєєва // Наука та інновації. - 2016. - № 4. - С. 12-17. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.
The expediency of using the principle of discrete-pulse energy input in directional control of lipid nanostructures - formation and industrial production of functional materials with them in order to reduce energy consumption and increase process productivity is grounded. The example of using lipid nanostructures for improving a new type of food for special dietary purpose is presented.
Шифр НБУВ: Ж25189Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"