![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000638460<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Дорохович А. М. Влияние моно- и дисахаридов на структурно-механические свойства пектиновых гелей / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович, Ю. В. Камбулова // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 5/11. - С. 16-24. - Библиогр.: 34 назв. - рус.Изучено влияние глюкозы, фруктозы, сахарозы и лактулозы на структурно-механические и тиксотропные свойства пектинового геля в яблочном пюре. Проведен сравнительный анализ участия моно- и дисахаридов в формировании пектинового геля. Определены потери пребиотика лактулозы при хранении гелей. Рассчитаны рациональные соотношения яблочного пюре и сахаров для формирования рецептур кондитерских изделий функционального назначения. Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.31
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|