РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000662405<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Технологія консервованих продуктів. Лабораторний практикум : навч. посіб. для ВНЗ / А. Т. Безусов, Я. Г. Верхівкер, В. М. Сторожук, Т. І. Нікітчіна, Г. І. Палвашова. - Одеса : Освіта України, 2017. - 188 c. - Бібліогр.: с. 163-166 - укp.

Наведено лабораторні роботи з визначення якості та технологічних властивостей сировини, напівфабрикатів і готових виробів консервного виробництва. Визначено вплив технологічних параметрів виробництва консервованої продукції, співвідношення рецептурних компонентів, вибір консервної тари на фізико-хімічні властивості та показники якості напівфабрикатів і готових консервованих продуктів. Вивчено способи інтенсифікації технологічних процесів і поліпшення якісних характеристик консервованих продуктів. Висвітлено сучасні методи визначень багатокомпонентних дисперсних систем.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л816 я7

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА815822 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського