РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000697741<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Величко В. О. 
Якість і безпека сільськогосподарської і харчової продукції та сучасні вимоги щодо управління якістю і безпекою за умов її виробництва : (огляд) / В. О. Величко, У. І. Тесарівська, Л. І. Фляк, М. І. Савка // Наук.-техн. бюл. Держ. н.-д. контрол. ін-ту вет. препаратів та корм. добавок і Ін-ту біології тварин. - 2016. - Вип. 17, N 2. - С. 292-296. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

Наведено положення про якість сільськогосподарської та харчової продукції, а також взаємозв'язок якості і стандартизації та сертифікації та викладено сучасні підходи і принципи управління якістю і безпекою за умов виробництва сільськогосподарської та харчової продукції. Належну виробничу практику (GMP) як система норм і правил, що забезпечує виробництво якісної і безпечної кінцевої продукції покладено в основу цієї системи. Запропоновано характеристику HACCP - міжнародної системи управління якістю та безпекою продукції, яку доповнюють системи, що рекомендовані Комісією Кодекс Аліментаріус.


Індекс рубрикатора НБУВ: П0 + Л80-106 + У9(4УКР)0-982-995

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж72108 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського