Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000697741<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Величко В. О. Якість і безпека сільськогосподарської і харчової продукції та сучасні вимоги щодо управління якістю і безпекою за умов її виробництва : (огляд) / В. О. Величко, У. І. Тесарівська, Л. І. Фляк, М. І. Савка // Наук.-техн. бюл. Держ. н.-д. контрол. ін-ту вет. препаратів та корм. добавок і Ін-ту біології тварин. - 2016. - Вип. 17, N 2. - С. 292-296. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.Наведено положення про якість сільськогосподарської та харчової продукції, а також взаємозв'язок якості і стандартизації та сертифікації та викладено сучасні підходи і принципи управління якістю і безпекою за умов виробництва сільськогосподарської та харчової продукції. Належну виробничу практику (GMP) як система норм і правил, що забезпечує виробництво якісної і безпечної кінцевої продукції покладено в основу цієї системи. Запропоновано характеристику HACCP - міжнародної системи управління якістю та безпекою продукції, яку доповнюють системи, що рекомендовані Комісією Кодекс Аліментаріус. Індекс рубрикатора НБУВ: П0 + Л80-106 + У9(4УКР)0-982-995
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж72108 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|