Верхівкер Я. Г. Методологія розробки сучасної нормативно-технологічної документації для виробництва харчової продукції з урахуванням вимог міжнародних стандартів / Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко, Е. І. Альтман // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1). - С. 236-241. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.Розглянуто проблему, пов'язану з існуванням великої кількості чинною нормативної документації з виробництва консервованих харчових продуктів з плодоовочевої сировини, яка значною мірою не корегується між собою. Відсутність у цій документації єдиного підходу до визначення якості та безпечності харчового продукту не надає змоги забезпечити розвиток консервної галузі харчової промисловості як структурованого комплексу взаємозалежних системотворчих елементів. У зв'язку з цим запропоновано компіляційний підхід, що передбачає створення нормативної документації на основі існуючих вітчизняних та європейських документів на аналогічні види готової продукції, а за їх відсутності - на основі базових документів зі стандартизації. Індекс рубрикатора НБУВ: Л961я86(0)
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|