![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000703381<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Шеманська Є. І. Шляхи збагачення харчового раціону людини есенціальними жирними кислотами / Є. І. Шеманська // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20. - С. 80-85. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Визначено теоретичну і практичну основу для створення продуктів, які гарантують раціональне співвідношення <$E omega>-3 та <$E omega>-6 кислот з урахуванням норм їх споживання. Науково обгрунтовано використання рослинних олій як джерела есенціальних кислот і біологічно активних речовин. Розроблено жирові продукти, які відрізняються збалансованим співвідношенням <$E omega>-6/<$E omega>-3 жирних кислот з 10:1 до 3:1 і можуть бути використані як жировий компонент харчування людини, а також для виробництва оздоровчо-профілактичних продуктів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|