РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000703381<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Шеманська Є. І. 
Шляхи збагачення харчового раціону людини есенціальними жирними кислотами / Є. І. Шеманська // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20. - С. 80-85. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.

Визначено теоретичну і практичну основу для створення продуктів, які гарантують раціональне співвідношення <$E omega>-3 та <$E omega>-6 кислот з урахуванням норм їх споживання. Науково обгрунтовано використання рослинних олій як джерела есенціальних кислот і біологічно активних речовин. Розроблено жирові продукти, які відрізняються збалансованим співвідношенням <$E omega>-6/<$E omega>-3 жирних кислот з 10:1 до 3:1 і можуть бути використані як жировий компонент харчування людини, а також для виробництва оздоровчо-профілактичних продуктів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського