Косенко В. А. Наноматеріали та нанотехнології. Їх використання у харчовому виробництві : навч. посіб. / В. А. Косенко, С. В. Кадомський, В. В. Малишев; Відкритий міжнар. ун-т розвитку людини "Україна". - Київ : Університет "Україна", 2017. - 326 c. - Бібліогр.: с. 314-320 - укp.Наведено класифікацію нанорозмірних структур і проаналізовано їх властивості. Подано інформацію про фізикохімічні, механічні та інші властивості наноструктурних матеріалів. Розглянуто основні методи одержання порошків, компактних нанокристалічних, нанопористих і аморфних матеріалів, а також наноструктурних покриттів. Описано основні методи досліджень наноструктурних матеріалів. Викладено сучасні уявлення про формування наноструктурних, нанокомпозитних матеріалів та покриттів, одержаних різними методами. Показано можливості застосування наноструктурних матеріалів і покриттів у харчовому виробництві. Індекс рубрикатора НБУВ: Ж364.2 я73 + Ж620 я73 + Л80-98 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА818468 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|