Основи експертизи продовольчих товарів : навч. посіб. для студентів ВНЗ / В. Д. Малигіна, Л. Д. Титаренко, Л. В. Породіна, Г. О. Лихоніна, Н. М. Лазарєва, О. Ю. Холодова. - Київ : Кондор, 2009. - 295 c. - Бібліогр.: с. 293-295 - укp.Розкрито сутність, мету та принципи класифікації товарів. Увагу приділено особливостям кодування товарів, зокрема розглянуто мету та значення кодування, описано технологію штрихового кодування, зазначено сфери використання штрихових кодів. Подано інформацію про сутність ідентифікації товарів, її види та засоби, способи та методи. Висвітлено теоретичні аспекти фальсифікації товарів. Охарактеризовано засоби та методи виявлення фальсифікації продовольчих товарів. Викладено технологію проведення окремих видів експертиз. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-9 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА808449 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|