Подпрятов Г. І. Технохімічний контроль продукції рослинництва : навч. посіб. / Г. І. Подпрятов, А. В. Бобер, Н. О. Ящук; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - 2-ге вид., допов. і перероб.. - Київ : Компринт, 2020. - 790 c. - Бібліогр.: с. 788-790 - укp.Наведено основні положення організації технохімічного контролю в лабораторіях та чинні стандартизовані методи визначення показників якості продукції рослинництва: зерна і продуктів його переробки, борошномельних, круп’яних культур, насіння олійних, бульб картоплі, плодів і овочів, коренеплодів цукрових буряків, льоносировини, хмелесировини і продуктів її переробки. Окреслено вимоги до облаштування і організації праці у лабораторії, зокрема, метрологічне забезпечення контрольно-випробувальних лабораторій, порядок заповнення, зберігання та обліку документації в контрольно-випробувальних лабораторіях, а також описано техніку безпеки в контрольно-випробувальних лабораторіях. Увагу приділено технохімічному контролю зерна (насіння) і продуктів його переробки, відбіру і підготовці проб зерна та насіння до аналізу. Означено органолептичну оцінку якості зерна (насіння) та визначено вологість зерна (насіння) та продуктів його переробки. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-32-1с я73 + М32-31-1 с я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА848831 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|