Технологія та оцінка якості зернових продуктів : монографія / Д. О. Жигунов, О. С. Волошенко, І. В. Брославцева, А. О. Донець, М. О. Ковальов, В. П. Ковальова, Ю. Я. Кузьменко, І. О. Кустов, Д. Ф. Марченков, С. М. Соц, І. Г. Топораш, Н. В. Хоренжий, Ю. Д. Чумаченко; ред.: Д. О. Жигунов, О. С. Волошенко; Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса : Олді Плюс, 2021. - 353, [10] c. - Бібліогр. в кінці гл. - укp.Висвітлено інноваційні шляхи вирішення актуальних питань, що стають перед борошномельною та круп'яною промисловістю. Наведено результати наукової роботи за основними напрямами кафедриТехнології переробки зерна: моніторинг та систематизація показників якості української пшениці й борошна та наукове обгрунтування їх цільового призначення, удосконалення технологічних процесів виробництва борошна та крупів з розширенням асортименту, створення та розвиток концепції виробництва борошна та сумішей з борошна спеціального призначення із заданими показниками якості, розробка інноваційних та енергоефективних технологій виробництва зернових продуктів підвищеної біологічної цінності з традиційної та нетрадиційної зернової сировини, переробка нетрадиційної сировини в круп'яні продукти та борошно, оцінка та експертиза сировини та готової продукції борошномельних і круп'яних заводів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л82-306
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА851977 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|