РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000797956<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Загальні технології харчової промисловості : навч. посіб. / О. А. Савченко, О. В. Грек, М. С. Ніколаєнко, О. А. Топчій, А. В. Тимчук; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2021. - 293 c. - Бібліогр.: с. 289-291 - укp.

Висвітлено передумови впровадження та принципи HACCP "Hazard Analysis and Critical Control Point". Розкрито поняття, завдання та технології окремих харчових продуктів. Акцентовано увагу на ресурсозбереженні на підприємствах переробної галузі. Висвітлено механізми впливу окремих технологічних параметрів процесів виробництва на формування якості кінцевого продукту харчування на прикладі м'ясних, молочних, кондитерських та інших виробів. Подано інформацію про технології переробки м'яса, молока, гідробіонтів, зерна. Наведено параметри виробництва кондитерської продукції, макаронних виробів, олії, майонезу. Розкрито підходи до розширення асортиментного ряду за рахунок використання функціонально-технологічних інгредієнтів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА855295 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського