РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000798399<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Наукові проблеми зберігання, поліпшення якості, споживних властивостей і безпечності харчових продуктів : монографія / Т. М. Лозова , В. В. Гаврилишин, Л. І. Решетило, М. П. Бодак, О. І. Гирка, О. Я. Давидович, І. В. Донцова, В. Т. Лебединець, Н. С. Палько, М. К. Турчиняк, А. І. Лебединець ; ред.: Т. М. Лозова; Центральна спілка споживчих товариств України, Львівський торговельно-економічний університет. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон ун-ту, 2022. - 430 c. - Бібліогр. в кінці розд. - укp.

Викладено результати теоретичних і експериментальних досліджень щодо поліпшення якості, споживних властивостей, безпечності та зберігання різних груп харчових продуктів. Висвітлено узагальнення комплексних досліджень, які стосуються формування якості, споживних властивостей і зберігання борошняних кондитерських виробів, екструзійних продуктів, свіжих фруктів та овочів під впливом різних факторів, у тому числі під дією використаних пакувальних матеріалів. Показано поліпшення якості та безпечності харчових продуктів та страв під дією нетрадиційної сировини. Наведено результати впливу нетрадиційних добавок на оптимізацію споживних властивостей та зберігання харчових продуктів. Висвітлено науково-практичні аспекти формування асортименту та покращення споживних властивостей кексів і бісквітів з використанням рослинної сировини. Наведено сучасні підходи щодо розширення асортименту безглютенових борошняних кондитерських виробів. Увагу приділено інноваційному пакуванню для харчових продуктів. Досліджено особливості формування харчової безпечності у рестораному бізнесі.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-9

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА856559 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського