РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000799611<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Шевчук Л. І. 
Екологія харчових і хімічних виробництв : навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" та 161 "Хімічні технології та інженерія" вищ. навч. закл. / Л. І. Шевчук, Н. І. Березовська ; Національний університет "Львівська політехніка" . - Львів : Левада, 2022. - 212 c. - Бібліогр.: с. 210-212 - укp.

Наведено екологічні аспекти очищення стічних вод харчових і хімічних виробництв. Запропоновано способи водопідготовки технологічної води. Показано принципово технологічні схеми для очищення стічних вод у харчовій і хімічній промисловості та принципи їх вибору. Розглянуто принципи органолептичних, хімічних, фізичних, біологічних, бактеріологічних, радіологічних методів якості стічних вод харчових і хімічних виробництв.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л10-43 я73 + Л80-43 я73 + Л100.94 я73 + Л800.94 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА856211 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського