РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000822929<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Цихановська І. В. 
Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням наночастинок оксидів заліза : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / І. В. Цихановська; Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 47 c. - укp.

Обґрунтовано наукові засади і розроблено практичні рішення щодо використання функціонально-технологічного потенціалу наночастинок мінерального походження у харчової продукції з поліфазною структурою, що дасть змогу покращити споживні властивості готової продукції. Запропоновано концепцію роботи: сформований у ході виробництва функціонально-технологічний потенціал наночастинок мінерального походження, зокрема оксидів заліза, зумовлений фізико-хімічними показниками і колоїдними властивостями, є основою для вдосконалення і розроблення наукоємних харчових нанотехнологій, адаптованих для різних умов виробництва (підприємств харчової галузі, закладів ресторанного господарства та інше), покращення показників якості, подовження термінів зберігання харчової продукції та отримання доданої вартості. Теоретично обґрунтовано та експериментально доведено раціональні технологічні параметри виробництва харчової добавки ''Магнетофуд'' на основі оксидів заліза, що зумовлюють потрібні фізико-хімічні показники, показники якості та безпечності цієї добавки. Розроблено технології хлібобулочної, кондитерської, кулінарної продукції з використанням харчової добавки ''Магнетофуд''.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.028 + Л80-34 + Л987

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА443061 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського