РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000824492<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Аналіз методів експертизи якості, ідентифікації та виявлення фальсифікації харчових продуктів і сировини : монографія / Т. М. Приліпко, В. Б. Косташ, В. М. Федорів, О. М. Семенов, В. В. Підлісний; "Подільський державний університет", заклад вищої освіти. - Вінниця : ТВОРИ, 2023. - 415 c. - Бібліогр.: с. 398-414 - укp.

У монографії представлено результати наукових досліджень забезпечення якості та безпечності основних груп харчових продуктів й сировини, управління якістю та безпечністю харчових продуктів, продукції громадського харчування та сільськогосподарською продукцією. Обгрунтовано методи контролю за поліпшенням якості та безпечності харчових продуктів при зростанні виробництва органічної продукції в Україні та світі. Запропоновано матеріали теоретичного та практичного характеру для ступеневої підготовки фахівців у закладах вищої освіти з товарознавчого і технологічного профілю за спеціальністю 181 «Харчові технології».


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-98

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА866101 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського