Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000824492<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Аналіз методів експертизи якості, ідентифікації та виявлення фальсифікації харчових продуктів і сировини : монографія / Т. М. Приліпко, В. Б. Косташ, В. М. Федорів, О. М. Семенов, В. В. Підлісний; "Подільський державний університет", заклад вищої освіти. - Вінниця : ТВОРИ, 2023. - 415 c. - Бібліогр.: с. 398-414 - укp.У монографії представлено результати наукових досліджень забезпечення якості та безпечності основних груп харчових продуктів й сировини, управління якістю та безпечністю харчових продуктів, продукції громадського харчування та сільськогосподарською продукцією. Обгрунтовано методи контролю за поліпшенням якості та безпечності харчових продуктів при зростанні виробництва органічної продукції в Україні та світі. Запропоновано матеріали теоретичного та практичного характеру для ступеневої підготовки фахівців у закладах вищої освіти з товарознавчого і технологічного профілю за спеціальністю 181 «Харчові технології». Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-98
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА866101 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|