РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000829489<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Загальні технології харчової промисловості : підручник / О. А. Савченко, О. В. Грек, М. С. Ніколаєнко, О. А. Топчій, А. В. Тимчук; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт : Ямчинський О. В., 2023. - 427 c. - Бібліогр.: с. 422-425 - укp.

Викладено поняття, визначення, а також технології окремих харчових продуктів. Акцентовано увагу на ресурсозбереженні на підприємствах переробної галузі. Висвітлено механізми впливу окремих технологічних параметрів процесів виробництва на формування якості кінцевого продукту харчування на прикладі м’ясних, молочних, кондитерських та інших виробів. Розкрито принципи консервування. Розглянуто питання виробництва охолодженої та мороженої риби, солоної, маринованої, сушеної, в'яленої, копченої продукції та консервів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА868825 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського