Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (5)Реферативна база даних (1920)Книжкові видання та компакт-диски (1870)Журнали та продовжувані видання (835)
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4Укр)306.7$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 349
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.

Якимишин Л.Я. 
Ідентифікація та оцінка ланцюга пропозиції промислового підприємства: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Л.Я. Якимишин ; Ужгород. нац. ун-т. — Ужгород, 2006. — 24 с. — укp.

Розроблено теоретичні положення й обгрунтовано методичні рекомендації щодо впровадження стратегії ланцюга пропозиції промисловими підприємствами кондитерської галузі. Здійснено узагальнення концептуальних підходів щодо логістичної інтеграції підприємств у ланцюгу пропозиції, окреслено його базову структуру з виокремленням провідної організації та досліджено мотиви аутсорсингу. Обгрунтовано стратегії закупівель у логістичному ланцюгу пропозиції. Розроблено положення щодо розрахунку його синергічного ефекту на прикладі кондитерської галузі. Наведено оцінку актуальних чинників формування системи постачання. Обгрунтовано необхідність формування інтегрованого зв'язку учасників-кооперантів як базової складової реалізації стратегії ланцюга пропозиції. Визначено напрями формування її організаційного забезпечення. Розроблено методичні засади стратегічної оцінки ланцюга пропозиції.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.71 +
Шифр НБУВ: РА347856

Рубрики:

Географічні рубрики:

      
2.

Герасіна В.О. 
Інвестиційне забезпечення ефективного функціонування підприємств хлібопродуктового підкомплексу АПК: автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / В.О. Герасіна ; Нац. аграр. ун-т. — К., 2007. — 20 с. — укp.

Розроблено теоретичні, методичні та практичні засади інвестиційного забезпечення ефективного функціонування підприємств хлібопродуктового підкомплексу АПК. Визначено сутність інвестиційного забезпечення та його основних складових. Охарактеризовано основні фактори, що впливають на обсяг інвестицій та їх структуру. Удосконалено методику застосування інтегральних показників для оцінки ефективності інвестиційних проектів з неординарним грошовим потоком. Виявлено, що у столичному регіоні (Києві та області) сформовано потужний хлібопродуктовий підкомплекс. На підставі дослідження основних показників фінансово-господарської діяльності визначено фактори, що суттєво впливають на обсяг інвестицій в галузь, встановлено кількісні залежності між обсягом інвестицій і вартістю необоротних активів, реалізованої продукції й обсягом витрат на виробництво. Обгрунтовано стратегію організації інноваційного розвитку підприємств VI покоління. Визначено основні напрями удосконалення системи державної підтримки підприємств хлібопродуктового підкомплексу АПК. Розроблено кластерну модель оганізації інвестиційного забезпечення інноваційної діяльності підприємств хлібопродуктової галузі та модель оцінки інвестиційних проектів з застосуванням простих й інтегральних показників.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.61-56 +
Шифр НБУВ: РА355092

Рубрики:

Географічні рубрики:

      
3.

Маказан Є.В. 
Інвестиційно-інноваційна діяльність підприємств харчової промисловості: автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Є.В. Маказан ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 19 с. — укp.

Удосконалено методичні підходи щодо прогнозування розвитку підприємств харчової промисловості з урахуванням особливостей їх інвестиційно-інноваційної діяльності, обгрунтовано необхідність її здійснення за ринкових умов господарювання. Визначено економічну сутність інвестиційно-інноваційної діяльностії за умов розвитку ринкових відносин. Досліджено передумови розробки методичних підходів щодо прогнозування івестиційно-інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості. Удосконалено класифікацію інвестицій, інновацій і грошового потоку. Виділено основні тенденції зміни інвестиційно-інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості. Запропоновано економіко-математичну факторну модель впливу інвестиційної діяльності на ефективність виробництва підприємств харчової промисловості з урахуванням зміни ресурсів та інвестицій, що дозволяє підприємствам планувати та розраховувати обсяги виробництва. Наведено рекомендації щодо використання нової моделі для моделювання розвитку підприємства за умов здійснення інвестиційно-інноваційної діяльності.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-55 + У9(4УКР)306.71-56 +
Шифр НБУВ: РА357520

Рубрики:

Географічні рубрики:

      
4.

Кундєєва Г.О. 
Інноваційні процеси в діяльності м'ясопереробних підприємств з позиції маркетингу розвитку новацій: автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.04 / Г.О. Кундєєва ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 21 с. — укp.

Проаналізовано роль інноваційної діяльності в розвитку вітчизняних м'ясопереробних підприємств. Розглянуто механізм розвитку новацій з позицій системної та просторової дифузії, що дозволяє вирішити проблему відтворення інновацій на підприємстві. Запропоновано алгоритм інноваційного прогнозування та методи прогнозування на окремих етапах інноваційного процесу. Висвітлено проблеми інноваційної діяльності м'ясопереробних підприємств, охарактеризовано перспективи розвитку окремих сегментів ринку ковбасних вибробів. Наведено методику прогнозування інноваційного процесу в діяльності м'ясопереробних підприємств у контексті маркетингу розвитку новацій. Визначено послідовність організаційних дій із впровадження новацій процесового та продуктового типів у виробництво із врахуванням цілей підприємства, його потенційних можливостей, зміни зовнішнього середовища, прогнозу розвитку ринкових сегментів ковбасних виробів.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.21-55-211.1 +
Шифр НБУВ: РА367126

Рубрики:

Географічні рубрики:

      
5.

Кужилєва О.В. 
Інноваційний потенціал торгової марки підприємства: автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / О.В. Кужилєва ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. — Донецьк, 2007. — 18 с. — укp.

Розроблено теоретико-методичні засади формування інноваційного потенціалу торгових марок підприємств ринку кондитерських виробів. Розкрито зміст понять "інновації", "інноваційний процес", "інноваційний потенціал торгової марки". Удосконалено методи сегментації, теорію архетипів та сформовано системний підхід щодо формування інноваційного потенціалу торгової марки підприємства на основі врахування тенденцій розвитку ринку, утворення його структури та ємності, визначення сприйняття та очікувань споживачів продукції. Розроблено методичний підхід щодо побудови консенсусних карт як теоретичної бази формування інноваційного потенціалу торгової марки. Удосконалено методи сегментації ринку інноваційних товарів. Запропоновано технологію побудови інноваційного потенціалу та методичний підхід щодо формування системи його інформаційного забезпечення. Розроблено механізм та показники комплексної оцінки інноваційного потенціалу торгової марки підприємств кондитерської галузі на підставі застосування психологічних прийомів та розрахункового індексного методу.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)421.0-803.43 + У9(4УКР)306.751.71-55 +
Шифр НБУВ: РА353968

Рубрики:

Географічні рубрики:

      
6.

Резнік Н.П. 
Інноваційний чинник підвищення ефективності молочної промисловості: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Н.П. Резнік ; НАН України. Об'єдн. ін-т економіки. — К., 2005. — 20 с. — укp.

Розглянуто основні напрями підвищення конкурентоспроможності та якості продукції підприємств молочної промисловості України на основі активізації інноваційної діяльності. Обгрунтовано нові підходи щодо формування ефективної інноваційної політики та засобів стимулювання науково-технічного прогресу на виробництві. Запропоновано цілісну методику дослідження інноваційного чинника підвищення ефективності виробництва у молокопереробному комплексі та метод визначення напрямів інноваційної діяльності на основі вивчення інноваційно-технологічних циклів підприємства. Розкрито провідні тенденції інтегрування національного виробництва до європейського економічного простору. Обгрунтовано науково-методичні підходи щодо впровадження у галузі молочної промисловості моделі інноваційного розвитку. Розроблено методичні рекомендації щодо використання інноваційної діяльності як чинника підвищення ефективності виробництва, спрямовані на досягнення комерційного ефекту, збільшення обсягів виготовлення наукомісткої продукції та активізацію процесу використання нововведень у виробництві.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353-55 +
Шифр НБУВ: РА339741

Рубрики:

Географічні рубрики:

      
7.

Венгерук І.Ю. 
Інтеграція виробництва і переробки молока в підприємствах АПК: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / І.Ю. Венгерук ; Нац. аграр. ун-т. — К., 2003. — 19 с. — укp.

Досліджено теоретико-методологічні аспекти формування інтегрованих структур у молокопродуктовому підкомплексі Київщини. Виявлено закономірності під час здійснення інтеграції та розглянуто механізми взаємовигідних економічних відносин між партнерами. Визначено поняття "інтеграція" в агропромисловому виробництві як систему відносин, що базується на розподілі кінцевого фінансового результату між її учасниками. Розкрито сутність відносин власності в інтегрованих формуваннях. Досліджено психологічні взаємовідносини між учасниками інтеграції та встановлено взаємозв'язок між продуктивністю праці та врегульованістю партнерських відносин в інтегрованих структурах. Обгрунтовано методичні підходи до визначення нормативних витрат виробництва та еквівалентного обміну між товаровиробниками сировини і промисловими переробними підприємствами.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353
Шифр НБУВ: РА327036

Рубрики:

Географічні рубрики:

      
8.

Котков В.П. 
Інтеграція виробництва і промислової переробки молока (методологічні та організаційно-методичні аспекти): Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.02 / В.П. Котков ; Ін-т аграр. економіки УААН. — К., 2000. — 21 с. — укp.

Обгрунтовано методологічні та організаційно-методичні підходи та соціально-економічну сутність розробки моделі регіональних молокопродуктових комплексів в Україні. Значну увагу приділено забезпеченню економічної зацікавленості всіх виробничо-господарських структур у спільній діяльності на основі механізму фінансово-економічного регулювання інтеграційних процесів.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)325.250.0-451.51 + У9(4УКР)306.751.3
Шифр НБУВ: РА310339 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:

Географічні рубрики:

      
9.

Голозубова Н. В. 
Інтеграція як форма економічного партнерства між постачальниками сировини та виноробними підприємствами: автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Н. В. Голозубова ; Одес. держ. екон. ун-т. — О., 2011. — 20 с. — укp.

Наведено основні результати комплексного дослідження теоретико-методичних і практичних проблем розвитку інтеграції у виноробстві. Досліджено сучасні тенденції розвитку виноробних підприємств і виявлено основні проблеми їх функціонування. Встановлено залежність результатів їх діяльності від діяльності та стану сировинних результатів. Вивчено сфери технологічного процесу виробничої продукції. Запропоновано механізм застосування трансферних цін у виробництві, який сприятиме вирішенню матеріальної зацікавленості всіх партнерів інтегрованого формування та установленню паритетних відносин між різними сферами технологічного процесу виробництва.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)325.154.2 + У9(4УКР)306.752.5
Шифр НБУВ: РА380116 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:

Географічні рубрики:

      
10.

Криворучко О.В. 
Інтегровані системи розрахунку та оптимізації техніко-економічних показників підприємств цукрової промисловості: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.06 / О.В. Криворучко ; Наук.-вироб. корпор. "Київ. ін-т автоматики". — К., 2003. — 17 с.: рис. — укp.

Одержано комплекс аналітичних моделей для розв'язування задач оптимізації підсистем технологічного комплексу цукрового виробництва та координації їх роботи. Розроблено оригінальні алгоритми декомпозиції задач керування підсистемами технологічних комплексів по "вертикалі" (ієрархічні рівні) та "горизантальні" (технологічний потік), а також алгоритм формування структури системи керування. Наведено дорівневу систему оптимального керування технологічним комплексом цукрового заводу. Вперше запропоновано структуру комп'ютерно-інтегрованого керування технологічним комплексом цукрового заводу на базі мікропроцесорних контролерів та ПЕОМ об'єднаних у локальні інформаційно-обчислювальні мережі.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.4-21 +
Шифр НБУВ: РА322750

Рубрики:

Географічні рубрики:

      
11.

Прокопенко Т.О. 
Інтелектуальна інформаційна система оцінки ефективності підприємств цукрової промисловості: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.06 / Т.О. Прокопенко ; Наук.-вироб. корпор. "Київ. ін-т автоматики". — К., 2004. — 19 с. — укp.

Розроблено інтелектуальну інформаційну систему для здійснення оперативної оцінки ефективності функціонування цукрового підприємства та забезпечення підтримки прийняття рішень. Створено математичну й імітаційну моделі та запропоновано нові методи оцінки ефективності виробництва та вибору оптимального набору рішень для підприємств цукрової промисловості. Створено комплекс алгоритмів та програми оцінки ефективності функціонування цукрового підприємства. Розроблену систему реалізовано на базі сучасної Internet-технології з використанням інструментальних програмних засобів. Зазначено, що інтелектуальна інформаційна система оцінки ефективності підприємств цукрової промисловості є складовою частиною інтегрованої автоматизованої системи управління цукровим заводом, визначена як складова частина загальної інтегрованої системи управління цукровим підприємством та як сукупність формальних математичних та інформаційних моделей та програмних комплексів, що реалізують в інтерактивному режимі функції інформаційного обслуговування керівників у процесі підготовки та прийняття управлінських рішень.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.4-07 ф12 +
Шифр НБУВ: РА332107

Рубрики:

Географічні рубрики:

      
12.

Вишемирська С. В. 
Інформаційна підтримка прийняття рішень управління виробничими системами харчових підприємств: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06 / С. В. Вишемирська ; Херсон. нац. техн. ун-т. — Херсон, 2011. — 20 с.: табл., рис. — укp.

Вперше розроблено системну методологію побудови та використання моделей та інформаційних технологій підтримки прийняття рішень управління виробничими системами харчових підприємств, що відрізняється комплексним використанням евристико-аналітичних і ймовірносних методів і мережевої технології, що забезпечує прийняття ефективних управлінських рішень. Запропоновано модель оцінювання органолептичних і фізико-хімічних показників продукції підприємства харчової галузі, побудовану з використанням байєсівської мережі, що дозволило прогнозувати кінцевий стан багатокомпонентної продукції, виходячи лише з оцінки початкового стану кожного з інгредієнтів, та, в свою чергу, коригувати рецептуру продукції. Набула подальшого розвитку модель оцінювання ризику інвестицій у виробничу систему, що грунтується на математичному апараті теорії нечітких множин, яка дозволяє керівникові швидко й якісно приймати зважені, математично прораховані рішення щодо залучення інвестицій.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-210.11 ф121 + Л80-6
Шифр НБУВ: РА385103 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:

Географічні рубрики:
  

      
13.

Буравченко Р.В. 
Історичні умови становлення та розвиток цукрової промисловості в Україні (ХІХ - початок ХХ ст.): Автореф. дис... канд. іст. наук: 07.00.01 / Р.В. Буравченко ; Черкас. нац. ун-т ім. Б.Хмельницького. — Черкаси, 2006. — 20 с. — укp.

Вивчено напрями, закономірності та тенденції історичного розвитку цукрової галузі України в XIX - на початку XX ст. На підставі аналізу широкого кола опублікованих статистичних і архівних матеріалів, наукових публікацій установлено основні стадії формування та розвитку даної галузі початкового періоду (1802 - 1917 рр.). Хронологічно проаналізовано її розвиток, а також технічних удосконалень у ній у світовому контексті у період з початку XIX - до початку XX ст. Виявлено основні закономірності та тенденції прогресу цього процесу. Визначено основні етапи історії цукрової промисловості в Україні як головного центру цукроваріння всеімперського значення.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Т3(4УКР)5-2 + У03(4УКР)503.0 + У9(4УКР)306.751.4-03 +
Шифр НБУВ: РА344851

Рубрики:

Географічні рубрики:

      
14.

Лошак Т.В. 
Автоматизоване управління виробництвом багатоасортиментної продукції молокозаводу: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Т.В. Лошак ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 2002. — 16 с. — укp.

Висвітлено питання розробки методів та способів автоматизованого управління технологічним комплексом (ТК) молочного заводу на підставі інтелектуальних підсистем прийняття рішень та забезпечення надійності. Розроблено систему управління для вирішення організаційно-економічних завдань оптимізації та координації роботи підсистем. Проведено параметричну оптимізацію математичних моделей на підставі експериментальних даних. Створено алгоритмічне та програмне забезпечення інтелектуальних підсистем прийняття рішень, розглянуто функціональну структуру комп'ютерно-інтегрованої системи управління ТК молочного заводу. Запропоновану систему управління реалізовано за допомогою розподіленої мікропроцесорної мережі на базі контролерів і ПЕОМ, об'єднаних у мережі для створення комп'ютерно-інтегрованого виробництва.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4Укр)306.751.353-210.302 + Л95-6
Шифр НБУВ: РА318397 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:

Географічні рубрики:
  

      
15.

Яковець І.І. 
Аграрно-економічні засади раціонального використання ресурсного потенціалу спиртопродуктового підкомплексу АПК: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.02 / І.І. Яковець ; Ін-т аграр. економіки УААН. — К., 2001. — 21 с. — укp.

Викладено основні результати дослідження проблеми підвищення ефективності виробництва спирту, лікеро-горілчаних виробів та іншої продукції спиртової промисловості на базі раціонального використання ресурсного потенціалу всіх інтегрованих у процесі виробництва галузей спиртопродуктового підкомплексу. Розроблено методичні рекомендації для визначення сукупної вартості ресурсного потенціалу та використання даного інтегрального показника під час оцінки ефективності виробничої діяльності підприємств спиртопродуктового підкомплексу. Висвітлено питання фінансового аналізу та економічної оцінки підприємницької діяльності в спиртопродуктовій галузі. Доведено залежність ефективності виробництва від рівня розвитку сировинної зони, видів сировини, рівня безвідходності її переробки та інших складових організації виробництва.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.752.3-553 687
Шифр НБУВ: РА312848 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:

Географічні рубрики:

      
16.

Аронова В.В. 
Адміністрування змін в маркетинговій діяльності підприємств м'ясопереробної галузі: автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / В.В. Аронова ; Луган. нац. аграр. ун-т. — Луганськ, 2010. — 20 с. — укp.

Розглянуто особливості маркетингової діяльності (МД) підприємств м'ясопереробної галузі. Обгрунтовано елементи змін в МД даних підприємств. Визначено передумови, сутність, характеристики адміністрування змін в МД м'ясопереробних підприємств. Досліджено стан ринку продукції м'ясопереробної галузі. Вивчено проблеми, що перешкоджають їх успішному функціонуванню та визначено напрями покращання їх діяльності. Запропоновано методику щодо визначення стану МД підприємств галузі. Систематизовано комплекси операцій і визначено зміст інформаційно-аналітичного забезпечення адміністрування змін в МД цих підприємств. Побудовано алгоритм формування комплексу інформаційно-аналітичного забезпечення адміністрування змін в МД підприємств м'ясопереробної галузі.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.21-211.1
Шифр НБУВ: РА370547 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:

Географічні рубрики:

      
17.

Андрусік І.І. 
Активізація діяльності підприємств харчової промисловості шляхом удосконалення механізму регулювання: автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / І.І. Андрусік ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 21 с. — укp.

Досліджено питання підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості. Удосконалено механізм її регулювання. Узагальнено теоретичні засади регуляторної політики та розглянуто її вплив на діяльність даних підприємств. Досліджено значущість податкового навантаження для показників їх діяльності. Виявлено основні чинники, які зумовлюють прибутковість підприємств, висвітлено проблему ефективності експортної діяльності. Розроблено та науково обгрунтовано пропозиції, а також надано практичні рекомендації щодо вдосконалення механізму регулювання як чинника підвищення ефективності діяльності підприємств.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71 + У9(4УКР)261.413.3 +
Шифр НБУВ: РА354239

Рубрики:

Географічні рубрики:

      
18.

Водотика О.М. 
Акціонування підприємства кондитерської промисловості із залученням закордонного інвестора і забезпечення його конкурентоздатності в умовах трансформації економіки України: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.02.03 / О.М. Водотика ; Харківський держ. ун-т. — Х., 1998. — 16 с. — укp.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.7

Рубрики:

Географічні рубрики:

      
19.

Макаренко 
Акціонування, інвестування і забезпечення соціально- економічної стабільності підприємства в умовах формування ринкових відносин: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.02.03 / Олександр Павлович Макаренко ; Харківський держ. ун-т. — Х., 1998. — 16 с. — укp.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4Укр)290 + У9(4Укр)301 + У9(4Укр)306.7
Шифр НБУВ: РА311992

Рубрики:

Географічні рубрики:

      
20.

Бондар В.П. 
Аналіз бухгалтерського балансу та прогнозування діяльності підприємства (на матеріалах хлібокомбінатів м.Києва): Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / В.П. Бондар ; Ін-т аграр. економіки УААН. — К., 2001. — 19 с.: рис. — укp.

Досліджено потенційні можливості інформації бухгалтерського балансу на основі проміжної звітності як економічної моделі підприємства. Встановлено факт недостатнього її використання для потреб внутрішньогосподарського управління результативністю діяльності, внесено пропозиції щодо удосконалення балансу. На підставі нового підходу в аналізі бухгалтерського балансу на основі проміжної звітності розроблено методи короткострокового пасивного прогнозування, які спираються на універсальні прийоми згладжування вихідних даних балансів за певний проміжок часу (горизонтальний аналіз) та виявлено в процесі дослідження тенденції поведінки показників діяльності (статей балансу та ін. показників). Методи короткострокового пасивного прогнозування поєднані з методами активного прогнозування. Розроблено спеціальні методи щодо вибору еталона для досягнення кращих економічних показників у майбутньому. Досліджено алгоритм дії системи комплексного аналізу та короткострокового прогнозування діяльності підприємства, який може бути віднесено до алгоритмів прогнозування методом зворотного зв'язку. На базі створеного алгоритму дисертантом розроблено програмне забезпечення з впровадженням на підприємствах.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У052.9(4УКР)229.0-10 + У9(4УКР)290-230.38 + У052.9(4УКР)230.675.16-10 + У9(4УКР)306.751.6-230.38
Шифр НБУВ: РА313915 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:

Географічні рубрики:
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського