Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (41)Книжкові видання та компакт-диски (35)Журнали та продовжувані видання (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Віннікова$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5

      
1.

Віннікова 
Грунтові мікроміцети і водорості лісових насаджень у південної частині Східного Лісостепу України: Автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.05 / Ольга Іванівна Віннікова ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. — К., 2004. — 20 с.: іл. — укp.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: П032.505(4УКР) + П342.53(4УКР)
Шифр НБУВ: РА330521

Рубрики:

Географічні рубрики:

      
2.

Віннікова І.І. 
Рекламна діяльність фармацевтичних підприємств: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / І.І. Віннікова ; Київ. нац. екон. ун-т ім. В.Гетьмана. — К., 2006. — 17 с. — укp.

Досліджено теоретико-методичні та прикладні проблемні питання підвищення ефективності рекламної діяльності фармацевтичних підприємств України. Узагальнено теоретичні засади рекламного менеджменту, визначено специфіку реалізації його принципів та інструментів на фармацевтичному ринку. Наведено оцінку сучасного стану та визначено перспективи розвитку рекламної діяльності фармацевтичних підприємств України. Проаналізовано вплив факторів маркетингового середовища на їх функціонування. Виявлено, що цільова аудиторія реклами лікарських засобів сегментується за віком і прибутками. Визначено найбільш ефективні способи рекламування лікарських засобів з урахуванням характеристик цільової аудиторії, а також специфічних властивостей основних груп препаратів. Обгрунтовано шляхи удосконалення планування рекламних кампаній на ринку лікарських засобів. Наведено рекомендації щодо підвищення ефективності рекламної діяльності фармацевтичних підприємств і розроблено відповідний інструментарій.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.952 + У9(4УКР)421.0-803.81 +
Шифр НБУВ: РА346205

Рубрики:

Географічні рубрики:

      
3.

Віннікова Л.В. 
Система підготовки соціальних працівників у вищих навчальних закладах США: Автореф. дис... канд. пед. наук: 13.00.05 / Л.В. Віннікова ; Луган. нац. пед. ун-т ім. Т.Шевченка. — Луганськ, 2003. — 20 с. — укp.

Надано загальну характеристику сфер діяльності, функцій та ролі соціальних працівників, проаналізовано документи, що стосуються професійних стандартів та етичних обов'язків фахівців соціальної сфери в Україні та США, розкрито особливості сучасної ситуації в США та вимоги до відбору цих працівників у вищих навчальних закладах. Розглянуто їх багаторівневу підготовку (бакалавр, магістр, доктор), навчальний план, подвійну концентрацію навчання, основні та додаткові курси, альтернативні та інноваційні програми підготовки фахівців соціальної сфери в університетах та школах соціальної роботи США, форми навчання, варіативність практичних методів навчання та галузей практики.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Ч312 р31(7СОЕ) + С40(7США) +
Шифр НБУВ: РА327160

Рубрики:

      
4.

Віннікова В.О. 
Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал" та борошняних виробів з її використанням: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / В.О. Віннікова ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2008. — 18 с. — укp.

Досліджено вплив дієтичної домішки "Гемовітал", що містить гемове залізо, на формування якості хліба житньо-пшеничного та пряників заварних, що задовольняють потреби споживачів. Впроваджено новий товарознавчо-технологічний показник якості дієтичної домішки "Гемовітал" - співвідношення форм гемоглобіну. Доведено, що для забезпечення її світло-коричневого з червоним відтінком кольору та біологічної цінності вміст двовалентного заліза від загальної кількості гемового заліза має становити 50 %. Визначено чинники, що впливають на якість дієтичної домішки з харчової крові. Досліджено показники якості дієтичної домішки "Гемовітал" за різних умов і термінів зберігання. Встановлено раціональну масову частку введення дієтичної домішки "Гемовітал" у рецептури хліба житньо-пшеничного та пряників заварних. Вивчено показники якості борошняних виробів, що містять дієтичну домішку "Гемовітал", визначено можливості її використання з метою формування асортименту борошняних виробів протианемічної спрямованості. Здійснено апробацію запропонованих технологій за виробничих умов. Встановлено економічну ефективність впровадження нових видів борошняних виробів у виробництво.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-32 +
Шифр НБУВ: РА356385

Рубрики:

      
5.

Синиця О. В. 
Розроблення м'ясних продуктів з використанням низькотемпературних режимів оброблення / О. В. Синиця. — Б.м., 2021 — укp.

Дисертаційна робота присвячена вдосконаленню промислових технологій виробництва цільном'язових виробів зі свинини та розробленню технології пастеризованих напівконсервів з м'яса птиці на основі наукового обґрунтування та експериментальних досліджень використання низькотемпературних режимів температурного оброблення.Актуальним питанням є виробництво безпечних м'ясних продуктів, які мають високі якісні характеристики та зберігають їх протягом якомога більшого терміну.Температурне оброблення є однією із ключових стадій технологічного процесу виробництва більшості м'ясних продуктів. Зміни складових частин м'яса і властивостей готових продуктів істотно відрізняються і залежать від умов процесу та кінцевої температури нагрівання.На сьогоднішній день між питаннями якості та безпечності продукту існує конфлікт, оскільки, при жорстких температурних умовах забезпечується інактивація мікробіоти та досягнення безпечності, однак при цьому якість продукту значно погіршується.Промислове перероблення м'яса птиці обмежене складністю виділення м'язової тканини. Ця технологічна операція стримує використання більшості частин тушки птиці або змушує застосовувати механічні способи обвалювання, що негативно позначаються на якості м'яса. Особливо актуальним є використання відносно не дорогих, проте морфологічно складних для промислової переробки частин тушки птиці, до яких відносяться стегна та гомілкиТому метою дисертаційної роботи є розроблення промислової технології м'ясних продуктів підвищеної якості та харчової цінності на основі наукового обґрунтування режимів низькотемпературного оброблення м'ясної сировини.У дисертаційній роботі досліджено вплив низькотемпературного тривалого оброблення на якість, структурно-механічні, органолептичні властивості та безпеку м'яса свинини, качки, індички та курчат-бройлерів. Вдосконалено промислові технології виробництва вареного та копчено-вареного свинячого балику, шляхом встановлення раціональних режимів температурного оброблення та використання розроблених режимів пост-пастеризації для подовження терміну придатності. Розроблено нову промислову технологію пастеризованих напівконсервів з м'яса птиці з індивідуальним підбором температурно-часових параметрів гідротермічного оброблення враховуючи вид м'яса.^UThe thesis paper is devoted to the improvement of industrial technologies for the manufacture of whole muscle pork products and development of the technology for pasteurized canned poultry meat on the basis of scientific substantiation and experimental research with the use of low-temperature thermal heat treatment conditions. The topical issue is the manufacture of safe meat products that have high quality characteristics and keeping them for as long as possible.Heat treatment is one of the key stages in the process flow for the production of the most meat products. The change in the meat components and the properties of the finished products differ significantly and depend on the process conditions and final heating temperature.To date, there is a conflict between the quality and safety of the product, since under severe temperature conditions the microbiota is inactivated and safety is achieved, but the quality of the product deteriorates significantly.Therefore, the aim of the thesis paper is to develop industrial technology of meat products of high quality and nutritional value on the basis of scientific substantiation of low-temperature processing of the raw meat.The thesis paper investigates the influence of low-temperature long-term processing on the quality, structural and mechanical, organoleptic properties and safety of pork, duck, turkey and chicken broilers. The industrial technologies for the production of boiled and smoked-boiled pork loin have been improved by establishing rational heat treatment conditions and applying the developed post-pasteurization regimes to extend the shelf life. A new industrial technology of pasteurized cannedpoultry meat with individual selection of temperature and time parameters of the hydrothermal treatment with due regard for the type of meat has been developed.


Шифр НБУВ: 05 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського