Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>RZN=Л8/9<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 27
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Запитує: Добрая (11.11.2010) Тема запиту: Цукровий комплекс України |
Ключові слова: цукор -- цукровий комплекс -- цукрова промисловість Видання є в НБУВ: ВА694057 Корнієнко Сергій Іванович, Балан Василь Миколайович, Петриченко Сергій Миколайович. Виробництво насіння цукрових буряків у Східному Лісостепу України: агротехнол. проект. — К. : Нічлава, 2007. — 158с, ВА584818 Мних, Євген Володимирович. Побудова сучасного оперативного обліку й аналізу витрат цукрового виробництва [Текст] / Є. В. Мних, Н. А. Свелеба. - Львів : Світ, 1998. - 145 с. , ВА591850 Правила охорони праці в цукровому виробництві [Текст] : ДНАОП 1.8.10 - 1.24 - 96 / Державний комітет України по нагляду за охороною праці. - К. : [б.в.], 1997. - 303 с. , В343747/Кн. . Наукові основи виробництва цукрових буряків та інших культур бурякової сівозміни в сучасних економічних та екологічних умовах [Текст] : зб. наук. пр. / відп. ред. М. В. Роїк ; УААН, Інститут цукрових буряків. - К., 1998 - ., В343747/Кн. 2 Наукові основи виробництва цукрових буряків та інших культур бурякової сівозміни в сучасних економічних та екологічних умовах [Текст] : зб. наук. пр. / відп. ред. М. В. Роїк ; УААН, Інститут цукрових буряків. - К., 1998 - ., ВА604068 Технологічна якість цукрових буряків та підвищення ефективності виробництва цукру [Текст] / В. М. Мількевич [та іт.]. – К. : Український іто соціологічний центр, 2000. – 131 с., ВА613730 Технологічний облік у цукровому виробництві [Текст] : навч. Посібник для студ. Вищих навч. Закл., що навчаються за спец. «Технологія цукристих речовин» / Н. І. Штангеєва [та н.] ; Український держ. Ун-т харчових технологій. – К. : РВЦ УДУХТ, 2001. – 171 с., ВА636846 Варченко, О. М. Досвід економічної ефективності виробництва цукрових буряків у Великобританії та його використання в Україні [Текст] / О. М. Варченко. - К. : УАЕ УААН, 2001. - 55 с, ВА708960 Основи теплотехнології цукрового виробництва [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ ІІІ і IV рівнів акредитації, які навчаються за спец. "Теплоенергетика" / М. О. Прядко [та ін.]. - Вінниця : Нова книга, 2007. - 295 с. - Бібліогр.: с. 295., ВА724958 Мацебера, Анатолій Григорович. Насіння цукрових буряків. Проблеми теорії та практики виробництва, підготовки, використання насіння цукрових буряків в Україні [Текст] : довідник / А. Г. Мацебера, В. М. Маласай. – Ніжин : Аспект-Поліграф, 2007. – 180, [92] с., ВА706096 Вирощування і переробка цукрових буряків з високими якісними показниками: матеріали наради 5 берез. 2008 р. / Ін-т цукр. буряків УААН, Нац. асоц. цукровиків України "Укрцукор". — К.: ІВЦ АЛКОН НАН України, 2008. — 68 c. , Ж70621 Збірник наукових праць. Вип. 1 / Ред.: М.В. Роїк; УААН. Ін-т цукр. буряків. — К., 1999. — 202 с. , Ж70944 Сучасний стан та тенденції динаміки цукровиробництва по регіонах України / Н.М. Білоус // Екон.-мат. моделювання соц.-екон. систем. — 2005. — N 10. — С. 149-158., Ж69944 Цукор і бурякоцукрове виробництво: історія виникнення і становлення / С.В. Філоненко // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. — 2008. — N 3. — С. 53-59. , ВА690475 Цукробурякове виробництво України: проблеми відродження, перспективи розвитку: моногр. / П.Т. Саблук, М.Ю. Коденська, В.І. Власов, Н.М. Василець, М.Ю. Мироненко; ННЦ "Ін-т аграр. економіки". — К., 2007. — 390 c. Наукові матеріали Реструктуризація цукрового комплексу України, СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ БУРЯКОЦУКРОВОЇ ГАЛУЗІ У НОВОМУ ВИРОБНИЧОМУ СЕЗОНІ, З А К О Н У К Р А Ї Н И Про державне регулювання виробництва і реалізації цукру , Цукрова галузь України на межі знищення, Цукрова промисловість України: стан та перспективи розвитку, Україна: на ринку залишаються лише ті, хто вміє виробляти продукт по конкурентним і економічно обґрунтованим цінам, ВАТ "Цукровий союз "Укррос": в існуючих реаліях найважливіше втриматися на плаву
|
| 2. |
Запитує: Деньга (12.01.2011) Тема запиту: зберігання зерна |
Ключові слова: зберігання зерна Видання є в НБУВ: СТ2475/Ч. 1 Зберігання зернових та бобових [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 - . - (Національний стандарт України)., СТ2475/Ч. 2 Зберігання зернових та бобових [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 - . - (Національний стандарт України)., СТ2475/Ч. 3 Зберігання зернових та бобових [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 - . - (Національний стандарт України)., ДС100974 Насіковський, Володимир Анатолійович. Технологічні властивості зерна пшениці залежно від режимів сушіння та зберігання [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15 / Насіковський Володимир Анатолійович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 184 арк. - арк. 146-163. - , РА368716 Ящук, Надія Олександрівна. Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінов зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15 / Ящук Надія Олександрівна ; Національний ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2009. - 20 с. Зміна якості зерна ячменю залежно від умов та тривалості зберігання, ВИКОРИСТАННЯ АКТИВНОГО ВЕНТИЛЮВАННЯ ПРИ ЗБЕРІГАННІ ЗЕРНА, Словник законодавчих термінів Зберігання зерна, Зберігання зерна , Способи зберігання зернових мас , Післязбиральна обробка зерна пшениці та методи підвищення його якості, Зберігання зерна. Технологія зберігання зернових, Зберігання зерна в металевих сховищах
|
| 3. |
Запитує: Добра (13.01.2011) Тема запиту: Пектин. Виробництво пектину. |
Ключові слова: Пектин -- Виробництво пектину Видання є в НБУВ: ВА693219 Донченко Людмила Владимировна, Фирсов Георгий Георгиевич. Пектин: основные свойства и применение: монография. — М. : ДеЛи принт, 2007. — 275с., ВА624877 Ильина Ирина Анатольевна. Научные основы технологии модифицированных пектинов. — Краснодар, 2001. — 311 с. : рис. — Библиогр.: с. 284-307., ВА598017 Збірник рецептурних страв (технологічних карт) з використанням добавок радіозахисного призначення: альгінат натрію, еламін, зостера, спіруліна, пектин, кріопорошки, висівки пшеничні, зародки пшениці, продукти ЄСО, чорний харчовий альбумін / Київський держ. торговельно- економічний ун-т / М.І. Пересічний (заг.кер.розробкою). — К. : Медекол МНІЦ БІО-ЕКО, 1999. — 270с., Р79806 Пектин і пектинопродукти: Бібліогр. покажчик / Український держ. ун-т харчових технологій / Н.В. Плотникова (уклад.), О.Б. Реуцька (уклад.). — К., 1996. — 30с., СТ4619 ДСТУ 6088:2009. Пектин. Технічні умови. — Вид. офіц. — К. : Держспоживстандарт України, 2009. — ІІІ, 27с. — (Національний стандарт України). — Бібліогр.: с.26-27., Ж29432 Мікроструктура водних розчинів пектину / Т.О. Рашевська, І.С. Гулий, А.І. Українець // Харч. пром-сть. — 2004. — N 3. — С. 20-22, Ж28852/б. Накопичення пектинових речовин у плодах і листках нектарина у процесі вегетації / Г. Корнільєв, В. Єжов // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол. — 2010. — Вип. 52. — С. 172-178. , Ж69879 Накопичення токсичних елементів у процесі вилучення пектину з біохімічно підготовленої сировини / О.В. Кушнір, І.О. Крапивницька // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2008. — N 24. — С. 56-57., Ж14162 Оптимизация тепломассообменных условий получения биополимеров пектина лечебно-оздоровительного назначения / Б.Н. Процышин, Р.Ш. Вайнберг, С.А. Богданов // Пром. теплотехника. — 2009. — 31, N 6. — С. 85-94. , Ж14162 Особенности тепломассообменной обработки несушеного пектиносодержащего сырья / Р.Ш. Вайнберг, С.А. Богданов, Н.Д. Буцкий, П.В. Гордиенко // Пром. теплотехника. — 2001. — 23, N 6. — С. 77-80, Ж69879 Стан і перспективи розвитку виробництва пектину в Україні / О.М. Яцунь // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій. — 1999. — N 5. — С. 103-104. , ВА717407 Теоретичні основи технології харчових виробництв: текст лекцій / Г.Є. Поліщук; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 106 с, Ж29126/маш. . Ультразвукові кавітаційні апарати для реалізації екологічно безпечної технології вилучення пектину з вторинної рослинної сировини / О.Ф. Луговський, І.М. Берник // Вісн. Нац. техн. ун-ту України "КПІ". Сер. Машинобудування. — 2010. — Вип. 58. — С. 82-86., Ж14162 Энергоэкономное бесспиртовое производство биополимеров пектиновых веществ / Р.Ш. Вайнберг, Б.Н. Процышин, С.А. Богданов, В.И. Грабошникова // Пром. теплотехника. — 2010. — 32, N 1. — С. 71-81. АНАЛІЗ ПРОЦЕСУ ЕКСТРАГУВАННЯ ПЕКТИНОВИХ РЕЧОВИН ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ, Информации по пектинам, ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА АПРОБАЦІЯ МЕТОДИКИ ОТРИМАННЯ ПЕКТИНУ З ЯБЛУЧНИХ ВИЧАВОК, Механізована лінія для виготорвлення пектиновмісних паст лікувально-профілактичного призначення, Проблеми впровадження технологій з виробництва пектину, СПОСІБ ОТРИМАННЯ ПЕКТИНОВОГО ЕКСТРАКТУ З ВІДХОДІВ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ, НАКОПИЧЕННЯ ПЕКТИНОВИХ РЕЧОВИН У ПЛОДАХ І ЛИСТКАХ НЕКТАРИНА У ПРОЦЕСІ ВЕГЕТАЦІЇ, ПОРОШОК ІЗ ХУРМИ – ПРОДУКТ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, Пектиновые вещества, Безвідходні технології
|
| 4. |
Запитує: Деньга (24.01.2011) Тема запиту: клейковина муки |
Ключові слова: Мука -- клейковина Видання є в НБУВ: ДС105213 Усова, Зоя Василівна. Поліморфізм високомолекулярних глютенінів в селекції озимої м'якої пшениці на якість зерна для умов Лісостепу України [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 06.01.05 / Усова Зоя Василівна ; Інститут рослинництва ім. В.Я.Юр'єва УААН. - Х., 2008. УЛУЧШЕНИЕ КАЧЕСТВА КЛЕЙКОВИНЫ И ТЕСТА ИЗ СЛАБОЙ МУКИ, Клейковина, Глютен, Повышение хлебопекарных свойств пшеничной муки с клейковиной ІІІ группы качества, Сухая пшеничная клейковина ДП с ИИ «Титан-Днепр» является одним из крупнейших поставщиков сухой пшеничной клейковины в Украине., Клейковина, Тест: мука. , Клейковина, Качество муки, Как определить клейковину пшеничной муки в домашних условиях?
|
| 5. |
Запитує: Добра (24.01.2011) Тема запиту: Виробництво свинини в Україні |
Ключові слова: Виробництво свинини -- Свинокомплекс Видання є в НБУВ: ВА651470 Виробництво та переробка свинини у домашньому господарстві [Текст] : наук.-практ. посібник / В. С. Лінник [та ін.] ; УААН, Інститут тваринництва. - Х. : [б.в.], 2003. - 123 с., ВА722367 Бірта, Габріелла Олександрівна. Свинарство [Текст] : монографія / Г. О. Бірта ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра товарознавства та експертизи продовольчих товарів. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 176 с, В348650/Вип. 8 Племінне свинарство Сумщини: історія та сучасність [Текст] / УААН, Державна наукова сільськогосподарська бібліотека, Полтавська держ. аграрна академія. - Полтава., ВА639541 Свинарство і технологія виробництва свинини [Текст] : підручник для підгот. фахівців у агр. вищ. навч. закл. III-IV рівнів акредитації із спец. "Зооінженерія" / В. І. Герасимов [та ін.] ; ред. В. І. Герасимов. - 2. вид., доп. і перероб. - Х. : Еспада, 2003. - 446 с, Ж14378 Виробництво беконної свинини на Полтавщині / В.М. Нагаєвич // Вісн. аграр. науки. — 2006 — N 1. — С. 68-71., РА333268 Економічна ефективність крупнотоварного виробництва свинини: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.02 / Т.М. Одінцова; Харк. нац. аграр. ун-т ім. В.В.Докучаєва. — Х., 2004. — 20 с. , Ж69944 До історії розвитку свинарства в Україні / В.М. Нагаєвич // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту. — 1999. — N 1. — С. 31-34. , Ж14378 Економічний стан виробництва та реалізації свинини в Україні / С.І. Михайлов // Вісн. аграр. науки. — 2000. — N 6. — С. 69-71., Ж69836 Ефективність виробництва свинини у сільськогосподарських формуваннях / Т.В. Алексійчук // Наук. вісн. Нац. аграр. ун-ту. — 2001. — Вип. 44. — С. 218-220. , ВА712264 М'ясні генотипи свиней південного регіону України: монографія / В.С. Топіха, Р.О. Трибрат, С.І. Луговий, О.А. Коваль, В.Я. Лихач, В.А. Волков. — Миколаїв, 2008. — 350 с. , Ж70535 Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького = Scientific Messenger of Lviv National Academy of Veterinary Medicine named after S.Z.Gzhytskyj. Т. 6 (N 4), ч. 1 / Ред.: Р.Й. Кравців. — Л., 2004. — 114 с., Ж69596 Новітні технології в свинарстві - сучасний стан і перспективи: міжнар. наук.-практ. конф., 2007 р., Харків / Ред.: В.О. Головко. — Х.: Золоті сторінки, 2007. — 198 с, Ж69944 Продуктивність і забійні якості свиней у разі згодовування кормів, збагачених БВК "Мультигейн" / В.Л. Марченко // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту. — 2000. — N 3. — С. 35-39. , ВА722382 Розвиток галузі свинарства на сучасному етапі. Товарознавча характеристика м'яса свинини за напрямами продуктивності: монографія / Г.О. Бірта; Укоопспілка, Полтав. ун-т спожив. кооп. України, каф. товарознавства та експертизи прод. товарів. — Полтава, 2006. — 265 с., Ж69944 Стан галузі свинарства та аналіз внутрішньої державної політики ринку свинини в Україні / В.І. Топіха // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. — 2005. — N 1. — С. 62-64. Економічна ефективність виробництва свинини на промисловій основі, ЕКОНОМІЧНІ ВІДНОСИНИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА В ОСОБИСТИХ СЕЛЯНСЬКИХ ГОСПОДАРСТВАХ, ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, Економічні аспекти виробництва продукції свинарства в господарствах населення, ВПЛИВ СЕРЕДОВИЩА ТА ТЕХНОЛОГІЇ УТРИМАННЯ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ СВИНЕЙ, ІНВЕСТИЦІЙНА ПРИВАБЛИВІСТЬ ГАЛУЗІ СВИНАРСТВА, ПРОГНОЗУВАННЯ ЕФЕКТИВНОГО ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ, Стратегічні аспекти ведення галузі свинарства у кризовий період, ТЕХНОЛОГО-ЕКОНОМІЧНІ ПРОБЛЕМИ ПРОМИСЛОВОГО СВИНАРСТВА, Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції “СЕЛЕКЦІЙНО–ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ СВИНАРСТВА В РІЗНИХ РЕГІОНАХ СВІТУ”, СТАН ВИРОБНИЦТВА ТА РЕАЛІЗАЦІЇ СВИНИНИ В УКРАЇНІ, Виробництво свинини в Україні: стан та перспективи розвитку, Актуальне інтерв’ю, Економічна ефективність виробництва свинини на підприємствах Черкаської області, Виробництво свинини на промисловій основі
|
| 6. |
Запитує: Добра (01.02.2011) Тема запиту: Огляд розвитку хлібопекарської промисловості України |
Ключові слова: Хлібопекарська промисловість України -- тенденції розвитку хлібопекарської галузі Видання є в НБУВ: Ж69879 Інноваційна діяльність в хлібопекарській промисловості / І.В. Коцюба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2008. — N 27. — С. 57-59., ВА718427 Обгрунтування напрямів інноваційного розвитку підприємств хліборобної галузі: монографія / І.В. Федулова; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 512 с., Ж71985 Аналіз фінансування інноваційної діяльності підприємств окремих галузей харчової промисловості / Ю.Г. Левченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2007. — N 21. — С. 67-70, Ж68821 Галузь хлібопродуктів на порозі III тисячоліття: Матеріали III міжнар. наук.-практ. конф. / Ред.: М.Д. Захаров. — О., 2001. — 371 с., СО24243 Зерновий та хлібопродуктовий товарообіг в Україні: Енцикл. довід. / В.Т. Александров, М.В. Гладій, Є.М. Лавров, І.М. Рішняк. — К.: АртЕк, 2000. — 544 с, Ж69879 Оцінка ефективності використання трудового потенціалу підприємств хлібопекарської галузі / І.В. Новойтенко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2008. — N 26. — С. 93-96. , Ж69879 Підвищення ефективності використання трудових ресурсів на підприємствах хлібопекарської галузі України / І.В. Новойтенко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2005. — N 17. — С. 107-110. АНАЛІЗ СТАНУ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОЇ СПІВПРАЦІ ДЕРЖАВНИХ І ПІДПРИЄМНИЦЬКИХ СТРУКТУР, Вплив оновлення основних засобів на собівартість продукції підприємств хлібопекарської галузі України, РЕГІОНАЛЬНИЙ РИНОК ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ, НОВІ ЙОГО ФОРМИ І ВИДИ, ЦІНОВІ ТА ЯКІСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ, СТРУКТУРА ТА НАПРЯМИ СКОРОЧЕННЯ ОПЕРАЦІЙНИХ ВИТРАТ ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ, Виробничий потенціал підприємств хлібопекарської промисловості Західного Полісся України: оцінювання та прогнозування розвитку, Законодавче та інформаційне забезпечення хлібопекарської галузі регіону, НЕОБХІДНІСТЬ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ В КРИЗОВИЙ ПЕРІОД, Історія хліба в Україні. Огляд розвитку хлібопекарської промисловості України, Хліб, Хлібопекарське виробництво
|
| 7. |
Запитує: Ірина (02.03.2011) Тема запиту: Гідроколоїди |
Примітка: камедь гуара Ключові слова: камедь гуара -- гуар -- Е412 -- гідроколоїди -- камедь Видання є в НБУВ: РА325289 Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / С.Г. Стрижак; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2003. — 18 с. (Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено доцільність використання гідрофільних домішок рослинного (гуар-гуму, агару, крохмалю) і мікробного (ксампану), а також тваринного походження (желатину) в технології млинцевого напівфабрикату збільшеного терміну зберігання)., Ж29432 Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м'ясом птиці / В.М. Пасічний, П.М. Сабадаш // Харч. пром-сть. — 2005. — N 4. — С. 61-63. — Бібліогр.: 6 назв. — укp.Наведено результати дослідження буферної ємності карагенанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тара та гуару за умов їх спільного використання, а також разом з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями. З'ясовано вплив їх на функціонально-технологічні показники фаршевих емульсій для консервного виробництва., Ж29432 Розробка стабілізаційних систем для фаршевих емульсій / В.М. Пасічний, П.М. Сабадаш // Харч. пром-сть. — 2008. — N 6. — С. 22-25. — Бібліогр.: 6 назв. — укp.Наведено результати дослідження в'язкості розчинів карагенанів, камеді ксантану, ріжкового дерева, тари та гуару за умов їх спільного використання, а також разом із кухонною сіллю, хлоридом калію та кальцію, сумішами фосфатів і лимонної кислоти. Виявлено вплив їх на функціонально-технологічні показники фаршевих емульсій для консервного виробництва., РА320502 Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М.Б. Колеснікова; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 2002. — 19 с. На підставі аналізу літературних даних обгрунтовано необхідність розробки технології сумішей сухих функціональних для емульсійних соусів та актуальність використання в їх складі камедей, зокрема, ксантану та гуару. , Ж29432 Удосконалення технології солених м'ясних виробів з використанням функціонально-технологічних сумішей / І.І. Кишенько, І.В. Мусієнко // Харч. пром-сть. — 2005. — N 4. — С. 24-27. Досліджено функціонально-технологічні властивості напівочищених карагенанів, камедей дерева тара, гуару, ксантану та взаємодію їх у складі функціональних сумішей для використання в технології солених м'ясних виробів. ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ НА РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСИВОСТІ ВОДНИХ РОЗЧИНІВ ГІДРОКОЛОЇДІВ, ФІЗІОЛОГІЧНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ ГІДРОКОЛОЇДІВ У ВИРОБНИЦТВІ РИБНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ, МЕТОДОЛОГІЧНИЙ ПІДХІД ДО РОЗРОБЛЕННЯ РАЦІОНАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ КОМБІНОВАНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ, ЩО ФОРМУЮТЬСЯ МЕТОДОМ КО-ЕКСТРУЗІЇ, СТВОРЕННЯ ОПТИМАЛЬНИХ ГЕЛЕВИХ КОМПОЗИЦІЙ ЗА ДОПОМОГОЮ ГАЛАКТОМАНАНІВ, E412 (Е-412) — Гуаровая камедь, ГУАРОВАЯ КАМЕДЬ Е412 (e412)
|
| 8. |
Запитує: Оксана (02.03.2011) Тема запиту: Начинки жировые |
Примітка: Контроль, термостабильность, вязкость Ключові слова: Начинки жировые -- кондитерский жир - гидрожир Видання є в НБУВ: Ж69879 Дослідження електрофізичних властивостей начинок для продуктів високотемпературної ко-екструзії з метою контролю їхньої якості / Л.В. Махинько, П.Д. Мельничук, І.Я. Романовський, В.М. Ковбаса, В.М. Махинько, І.В. Житнецький // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2008. — N 25, ч. 1. — С. 30-31. СПОСОБ ПРОИЗВОДСТВА ЖИРОВОЙ НАЧИНКИ ДЛЯ ВАФЕЛЬ Патент Российской Федерации, ДОСЛІДЖЕННЯ Й ОПТИМІЗАЦІЯ ЯКОСТІ ЖИРОВОЇ МАСИ У ПЛАСТИФІКАТОРІ ВВ-ПМЛ, Приготовление начинок., Установка производства жировых начинок , Начинки на жировой основе – новые вкусы, новые решения
|
| 9. |
Запитує: Юлія (25.03.2011) Тема запиту: М'ясні вироби профілактичного призначення |
| 10. |
Запитує: Юлія (25.03.2011) Тема запиту: Використання фітопрепаратів у м'ясних виробах |
Ключові слова: фітопрепарати -- м'ясні вироби
Шановна Юлія! Пропонуємо переглянути наступні джерела. Бажаємо успіхів. Видання є в НБУВ: ВА734972 Лікарські рослини і фітотерапія. Фітотерапевтична рецептура [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. фармац. навч. закл. і фармац. ф-тів вищ. мед. навч. закл. IV рівня акредитації / Л. В. Бензель, Р. Є. Дармограй, П. В. Олійник, І. Л. Бензель. - К. : Медицина, 2010. - 400 с., СТ1872 М'ясна промисловість; Виробництво м'ясних продуктів. Терміни та визначення понять [Текст] / розроб. А. Плотницька [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 28 с. - (Національний стандарт України), РА324781 Авдєєва, Леся Юріївна. Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Авдєєва Леся Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 18 с.: рис., ВА681581 Технологія м'яса та м'ясних продуктів [Текст] : підруч. для студ. спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", "Виробництво м'ясних продуктів" ВНЗ / М. М. Клименко [та ін.] ; ред. М. М. Клименко. - К. : Вища освіта, 2006. - 639 с., Ж100440 World Meat Technologies [Текст] = М'ясні технології світу : рекламно- інформаційний журнал/ ред. Л. Одинець- Завадська. - Тернопіль , Ж23676/2005/11 Азарова Н. Т., Азаров А. В., Агупова Л. В. Топинамбур в колбасном производстве // Мясное дело. - 2005. - № 11. - С. 18-20., Ж23676/2004/5 Войцеховская Л. У Костюк Е. А. Композиционная добавка «Эмулин» для паштет-ных и ливерных колбас» // Мясное дело. — 2004. — № 5. — С. 31. Фармацевтична енциклопедія Фітопрепарати, Стинга Л.М., Семикоз Н.А. Функциональні інгредієнти для ковбасних виробів . , Савінок О.М. Дослідження консервуючої дії прополіса на м’ясні системи
|
| 11. |
Запитує: Ірина (07.04.2011) Тема запиту: Добрий день. Допоможіть знайти інформацію для написання курсової: Правила продажу молока та молочних гастрономічних товарів. Класифікація, вид, асортимент. Дякую за допомогу. |
Ключові слова: молоко -- молочна продукція -- продаж молока
Шановна Ірино! Пропонуємо скористатися наступними матеріалами. Видання є в НБУВ: СО27386 Європейські вимоги до виробників молока та молочних продуктів: Довід. / Ред.: А.В. Абрамов. — Л.: ПП "НТЦ Леонорм-Стандарт", 2007. — 220 с. , ВА716545 Звід санітарно-гігієнічних правил щодо молока та молочних продуктів (санітарно-гігієнічна практика), CAC/RCP 57-2004 [Текст] / пер. В. С. Тимошенко ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-СТАНДАРТ, 2008. - 64 с, ВА658046 Молочні та яєчні товари: Підруч. / Г.Б. Рудавська, Є.В. Тищенко; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К.: Книга, 2004. — 392 с., ВА590091 Товарознавство молочних товарів: Навч. посіб. / Г.Б. Рудавська; Ін-т змісту і методів навчання, Київ. держ. торг.-екон. ун-т. — К., 1998. — 163 с., ВА689806 Товарознавство молочних товарів: навч. посіб. / А.М. Одарченко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2007. — 336 c., ВС48716 Товарознавство. Продовольчі товари: навч. посіб. / О.Г. Бровко, О.В. Булгакова, Г.С. Гордієнко, В.В. Дятлов, А.А. Квасников, А.П. Козлов, О.В. Кудінова, Н.Т. Лазарева, Г.О. Ліхоніна, Л.П. Ляховченко; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. — К.: Кондор, 2010. — 729 с., Молоко і молочні продукти , Молоко: производство и переработка Правила ветеринарно-санітарної експертизи молока і молочних продуктів та вимоги щодо їх реалізації, Подготовка молока к продаже, Закон України «Про молоко та молочні продукти»., Чугаєвська С. В. ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ В УМОВАХ ВСТУПУ УКРАЇНИ ДО СОТ, А.О. КУЦЕНКО, БАГАТОСТОРОННІ УГОДИ В РАМКАХ СВІТОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ТОРГІВЛІ, ЇХ ВПЛИВ НА РИНОК М’ЯСО-МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ УКРАЇНИ, Правила роздрібної торгівлі продовольчими товарами, Молоко, Показники якості молочних продуктів, МОЛОКО ТА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ, Требования экспертизы и продажи молока.
|
| 12. |
Запитує: Ляна (15.04.2011) Тема запиту: Курсова робота на тему "Технологія отримання пектинових речовин" |
| 13. |
Запитує: Марина (18.04.2011) Тема запиту: Аналіз українського ринку мінеральних вод |
Примітка: електронні ресурси, статистичні дані, таблиці, діаграми, аналіз ринку за останні кілька років Ключові слова: мінеральна вода -- ринок мінеральних вод -- статистика
Добрий день! Пропонуємо переглянути наступні матеріали: Видання є в НБУВ: ВА606197 Безалкогольна промисловість України: (державна політика, управління, конкурентоспроможність) / О.Ю. Лебединська; Ред.: Ю.П. Лебединський. — К., 2000. — 144 с., Ж29409/А Дослідження споживання продукції як елемент формування збутової політики на ринку мінеральних вод / Р.М. Кудрик // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". Менедж. та підприємництво в Україні: етапи становлення і пробл. розв. — 2006. — N 567. — С. 260-265. , Ж15241 Пакування напоїв (перспективи українського ринку) / В.М. Кривошей // Упаковка. — 2009. — N 2. — С. 30-33. — укp., ВА716490 Стратегічний розвиток ринку мінеральної води в Україні: [монографія] / І.О. Шаповалова. — Миколаїв: МДАУ, 2009. — 437 с. ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ РИНКУ МІНЕРАЛЬНИХ ВОД, Теоретичні аспекти державного регулювання видобутку та раціонального використання мінеральних вод, ВИРОБНИЧО-РЕСУРСНИЙ ПОТЕНЦІАЛ КУРОРТНО-РЕКРЕАЦІЙНОЇ СФЕРИ ЕКОНОМІКИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ, «НЕВАГОМЕ БАГАТСТВО» РИНКУ МІНЕРАЛЬНО- СТОЛОВИХ ВОД УКРАЇНИ, Дослідження та аналіз ринку мінеральної води, РИНОК ВОДИ: І ЛІТО — НЕ ЛІТО, І ДОХОДИ — НЕ ДОХОДИ КРИЗА НАДВИРОБНИЦТВА, НА ЖАЛЬ, Огляд ринку мінеральної та питної води України: тенденції розвитку, Український ринок мінеральної води демонструє позитивну динаміку
|
| 14. |
Запитує: Валентина (19.05.2011) Тема запиту: Помогите найти: "Організація оздоровчого харчування в офісі". Спасибо. |
Примітка: Для написання курсової Ключові слова: оздоровче харчування в офісі
Добрий день! Скористайтеся наступними джерелами. Видання є в НБУВ: ВА624102 Волошин, О. І. Основи оздоровчого харчування [Текст] / О. І. Волошин, О. І. Сплавський. - 2-ге вид., доп. та перероб. - Чернівці : Буковинська держ. медична академія, 2002. - 303 с, ВА661461 Кручаниця, Марія Іванівна Основи оздоровчого харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищих навч. закл. фіз. виховання і спорту / М. І. Кручаниця [и др.] ; Ужгородський національний ун-т. Факультет фізичного виховання і спорту. - Ужгород : Видавництво В.Падяка, 2004. - 215 с, В348028/Т. 1 Організація харчування в санаторно-курортних закладах та технологічні карти страв [Текст] : в 2 т. / ред. Е. О. Колесник. - К. : Купріянова, 2004 ., В348028/Т. 2 Організація харчування в санаторно-курортних закладах та технологічні карти страв [Текст] : в 2 т. / ред. Е. О. Колесник. - К. : Купріянова, 2004 ., ВА565609 Медкова, Ирина Львовна. Пища, которая лечит [Текст] / И. Л. Медкова, Т. Н. Павлова. - М. : МСП, 1995. - 512 с., ВА697950 Тележникова, Татьяна Николаевна. Продукты, спасающие вашу жизнь, улучшающие самочувствие [Текст] / Т. Н. Тележникова. - Донецк : БАО, 2008. - 287 c ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ ОЗДОРОВЧОГО ХАРЧУВАННЯ, Бізнес план підприємства по організації корпоративного харчування, СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ЧИННИКИ РОЗВИТКУ ШВИДКОГО ХАРЧУВАННЯ, Кейтеринг Материал из Википедии — свободной энциклопедии, РОБІТНИЧЕ ХАРЧУВАННЯ ЯК СОЦІАЛЬНИЙ ФАКТОР УСПІШНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА
|
| 15. |
Запитує: Ірина (26.12.2011) Тема запиту: Удосконалення системи контролю якості шоколаду на підприємстві.(на приклады пыдприэмства). Дякую. |
Примітка: написание курсовой Ключові слова: шоколад -- якість шоколаду
Доброго дня! Перегляньте наступні матеріали. Видання є в НБУВ: Ж23457 Шукла В. К. Шоколад – химия удовольствия // Кондитерское производство.– 2002.–№ 4.– С. 20–22., ВА730024 Товарознавство товарів рослинного походження: опор. конспект лекцій / А. А. Дубініна, І. Ф. Овчиннікова, М. В. Нечипорук, С. В. Чистякова, В. Ю. Колосков; Нац. аерокосм. ун-т ім. М.Є. Жуковського "Харк. авіац. ін-т". — Х., 2009. — 165 с. (Подано характеристики, класифікацію, асортимент, показники якості таких продовольчих товарів рослинного походження, як крупи, хліб, хлібобулочні, сухарні, бубличні, макаронні, кондитерські вироби, крохмаль, цукор, мед, шоколад, цукерки, печиво, національні кондитерські вироби, халва. Описано умови зберігання та дефекти даних товарів, особливості приймання кондитерських виробів і підготовки їх до продажу, а також змінення якості кондитерських виробів під час зберігання.), РА340030 Полякова, Олена Іванівна. Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полякова Олена Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с., СТ522 Шоколад: Загальні технічні умови [Текст]. - Введ. 2001.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2000. - III, 14с., III, 14 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України). ЗАСТОСУВАННЯ ПРИНЦИПІВ НАССР ПІД ЧАС ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ШОКОЛАДУ, НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ШОКОЛАДНИХ МУСІВ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ, БЕЗПЕЧНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ, Маєш знати – перш ніж купувати, Сорохман. Асортимент і якість кондитерських виробів
|
| 16. |
Запитує: Вікторія (15.03.2012) Тема запиту: Аналіз кондитерської галузі |
Ключові слова: кондитерська галузь -- кондитерське виробництво -- харчова промисловість
Сподіваємося, що ця інформація буде корисною. Видання є в НБУВ: Ж71985 Аналіз фінансування інноваційної діяльності підприємств окремих галузей харчової промисловості / Ю.Г. Левченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2007. — N 21. — С. 67-70. - (Проаналізовано фінансування інноваційної діяльності підприємств окремих галузей харчової промисловості, а саме: кондитерської, хлібопекарської, пиво-безалкогольної, молочної, м'ясної, цукрової. Виявлено основні причини недостатнього фінансування та вкладання коштів як іноземними, так і вітчизняними інвесторами.), Ж69879 Характеристика та найближчі перспективи розвитку вітчизняного кондитерського ринку / Н.І. Климаш // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2008. — N 26. — С. 52-54. - (Досліджено стан і проаналізовано вітчизняний кондитерський ринок за видами продукції. В процесі аналізу виявлено позитивні зміни та негативні фактори, що гальмують розвиток кондитерської галузі. Запропоновано конкретні заходи щодо зміцнення позицій українських підприємств, виробників кондитерської продукції.), Ж23291 Аналіз забезпеченості сировинними ресурсами у кондитерському виробництві / С.В. Романьок // Актуал. пробл. економіки. — 2007. — N 8. — С. 132-138. - (Досліджено динаміку обсягу виробництва борошняних, цукристих і шоколадних кондитерських виробів. Оцінено економічну ефективність використання енергоресурсів. Проаналізовано забезпеченість сировинними ресурсами у кондитерській промисловості та прибутковість виробничого процесу за видами економічної діяльності.) Статистичний аналіз кондитерської промисловості в Україні у 2000-2009 роках, РИНОК КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ УКРАЇНИ, Аналіз кондитерської промисловості в Україні у 2000-2010 роках, КЛАСИФІКАЦІЯ ВІТЧИЗНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ, ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ , ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РИНКУ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ТА ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСФОРМАЦІЙ У СИСТЕМІ ЦІННОСТЕЙ ЙОГО УЧАСНИКІВ, АНАЛІЗ РОЗВИТКУ РИНКУ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ В УКРАЇНІ
|
| 17. |
Запитує: Лідія (06.11.2012) Тема запиту: Доброго дня. Працюю над порівняльним аналізом міжнародних стандартів, розроблених Міжнародною організаціює зі стандартизації ІSO, та державних стандартів України (ДСТУ) стосовно продукції рослинного та тваринного походження (як приклад, зернових, цукрових буряків, молока, м"яса). Прошу допомогти в пошуку текстів вказаних документів (бажано, українською чи російською мовами). |
Примітка: Нормативні документи Ключові слова: ДСТУ
Добрий день! Перегляньте наступні стандарти. Також радимо скористатися розширеном пошуком в електронному каталозі НБУВ і відвідати Державну науково-технічну бібліотеку України (див. посилання). Видання є в НБУВ: СТ978 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста [Текст] : Збірник / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - 62 с. , СТ1025 Капустяні культури [Текст] : [Збірник] / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - Офіц. вид. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - 31 с. , СТ1247 Молоко та молочні продукти [Текст] : Збірник / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2003. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - 91 с., СТ1268 Горілки та напої лікеро-горільчані [Текст] : [Збірник]. - Офіц. вид. - К : Держспоживстандарт України, 2004. - 123 с., СТ1387/Ч. 1 Продукти харчові нежирові. Визначання залишкових кількостей дитіокарбамату та тіурамдисульфіду [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2004 . Ч. 1 : ДСТУ EN 12396-1:2003 ; Спектрометричний метод (EN 12396-1:1998, IDT) / пер. та наук.-техн. ред. І. Гогоман [та ін.] ; . - Чинний від 01.07.2004. - К. : [б.в.], 2004. - ІV, 9 с., СТ1387/Ч. 2 Продукти харчові нежирові. Визначання залишкових кількостей дитіокарбамату та тіурамдисульфіду [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2004 Ч. 2 : ДСТУ EN 12396-2:2003 ; Газохроматографічний метод (EN 12396-2:1998, IDT) / пер. та наук.-техн. ред. І. Гогоман [та ін.] ; . - Чинний від 01.07.2004. - К. : [б.в.], 2004. - ІV, 9 с., СТ3280/Ч. 1 Молоко сухе, суміші для морозива сухі та плавлений сир. Визначання вмісту лактози [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007 Ч. 1 : ДСТУ ISO 5765-1:2005 (IDF 79-1:2005) ; Ферментний метод з використанням глюкозного компонента лактори (ISO 5765-1:2002; IDT; IDF 79-1:2002, IDT) ; . - Чинний від 2007-04-01. - К. : [б.в.], 2007. - IV, 12 с., СТ3644/Ч. 3 Молоко. Визначення вмісту азоту [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. Ч. 3 : ДСТУ ISO 8968-3:2005 (IDF 20-3:2004) ; Метод із використанням блоку для спалювання (прискорений напівмікрометод) (ISO 8968-3:2004, IDT; IDF 20-3:2004, IDT) ; . - Чинний від 2007-07-01. - К. : [б.в.], 2008. - IV, 11 с., СТ2551/Ч. 5 Продукти сільськогосподарські харчові; Модифікований метод Шеррера для визначення вмісту сирої клітковини (ISO 6541:1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко Ч. 5 : ДСТУ ISO 8968-5:2005 (IDF 20-5:2001) ; Метод визначення білкового азоту (ISO 8968-5:2001, IDT ; IDF 20-5:2001, IDT) ; . - Чинний від 2007-07-01. - Чинний від 01.07.2006. - К. : [б.в.], 2008. - IV, 7 с.[та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. , СТ2551/Ч. 2 Продукти сільськогосподарські харчові; Модифікований метод Шеррера для визначення вмісту сирої клітковини (ISO 6541:1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 . Ч. 2 : ДСТУ ISO 8968-2:2005 (IDF 20-2:2001) ; Метод із використанням блоку для спалювання (макрометод) (ISO 8968-2:2001, IDT ; IDF 20-2:2001, IDT) ; . - Чинний від 2007-07-01. - Чинний від 01.07.2006. - К. : [б.в.], 2008. - IV, 10 с. ДЕРЖАВНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА БІБЛІОТЕКА УКРАЇНИ, Книжкові видання НБУВ - розширений пошук , ИСО - Международная организация по стандартизации. Разработчик и издатель международных стандартов, Аграрний фонд Кабінету Міністрів України
|
| 18. |
Запитує: Ирина (13.11.2012) Тема запиту: Особливості страв, кулінарних та кондитерських виробів, напоїв Болгарії. Допоможіть в пошуку. Дякую. |
Примітка: для написания диплома Ключові слова: Кухня Болгарії -- Болгарія
Доброго дня! Пропонуємо Вам переглянути наступні матеріали:: Видання є в НБУВ: ВА606279 Лучшие рецепты болгарской кухни [Текст] / сост. Ц. Дмитрова. - Донецк : ООО ПКФ "БАО", 2001. - 256 с., В339641/Ч. 2 Новоженов, Юрий Михайлович Кухни народов мира [Текст] : практ. пособие / Ю. М. Новоженов, Л. Н. Сопина. - М. : Высшая школа, 1993. ( Ч. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 1993. - 288 с. ), ВА559925 Болгарская кухня. - Х. - 1994. - 315 с. , АО257866 Болгарская кухня. - Одесса. - 1994. - 72 с., В339995/Кн. 1 Здобнов, Олексій Іванович Страви народів світу [Текст] / О. І. Здобнов. - К. : Вища школа, 1994 . ( Кн. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 1994. - 312 с.), ВА68870 Чолчева, Пенка. Сьвременна готварска книга. 3-го доп. изд. - София. - 1968. - 590 с., ВА689149 Пропанова, Мария. Бьлгарски празници и традиции. - Пловдив. - 2006. - 263с., ВА562086 Пашук, Зинаида Николаевна. Традиции и кухня славян [Текст] / З. Н. Пашук, Т. К. Апет. - Минск : Вышейшая шк., 1994. - 383 с., ВА588293 Календарни празници и обичаи на Българите [Текст] : енциклопедия / съст. В. Бенина-Маринкова [и др]. - София : Дринов : Българска енциклопедия- БАН, 1998. - 96 с. Болгарская кухня, Кухня європейських країн, Особенности болгарской кухни, Find Bulgarian Food, Дерман І. П. ВЕСІЛЬНА ТА РОДИЛЬНА ОБРЯДОВІСТЬ УКРАЇНСЬКОГО ТА БОЛГАРСЬКОГО НАСЕЛЕННЯ ПІВДЕННОЇ УКРАЇНИ В 20-Х – НА ПОЧАТКУ 40-Х РР. ХХ СТ. (НА МАТЕРІАЛАХ УСНОЇ ІСТОРІЇ) / І. П. Дерман // Наукові праці історичного факультету Запорізького національного університету. - 2010. - Вип. XXVIII. - С. 231-233., Петрова Е. В. Именные дни в семейной обрядности болгар Бессарабии : ритуальная структура и эволюция / Е. В. Петрова // Дриновський збірник. - 2008. - Т. 2. - С. 280-284.
|
| 19. |
Запитує: Оксана (22.11.2012) Тема запиту: Консервна галузь |
Примітка: статистичні і аналітичні дані Ключові слова: Консервна галузь
Доброго дня! Перегляньте наступні матеріали. Видання є в НБУВ: ВА723649 Антофій Н.М. Розвиток виробництва плодоовочевої консервної продукції: проблеми і перспективи: [монографія] / Н.М. Антофій. — Херсон: [Айлант], 2009. — 307 с. — укp., РА384090 Антофій Н. М. Організаційно-економічне забезпечення розвитку виробничої системи плодоовочевого консервного сектору економіки України: автореф. дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.03 / Н. М. Антофій ; Білоцерк. нац. аграр. ун-т. — Біла Церква, 2010. — 35 с.: рис., табл. — укp., РА339930 Дубенко О.О. Вимір і оцінка конкурентоспроможності підприємств плодоовочевої консервної промисловості: Автореф. дис... канд. екон. наук / О.О. Дубенко ; НАН України. Ін-т пробл. ринку та екон.-екол. дослідж. — О., 2005. — 19 с. — укp., РА348021 Басюркіна, Наталія Йосипівна. Стратегія економічного розвитку сезонних галузей харчової промисловості (на прикладі плодоовочевої консервної промисловості України) [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Басюркіна Наталія Йосипівна ; НАН України, Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень. - О., 2006. - 21 с., РА348077 Самофатова В.А. Економічний механізм управління інвестиціями у плодоовочевій консервній промисловості України: Автореф. дис... канд. екон. наук / В.А. Самофатова ; НАН України. Ін-т пробл. ринку та екон.-екол. дослідж. — О., 2006. — 20 с. — укp., Ж69879 Шпильовий В.А. Аналіз ринку плодоовочевої консервної продукції України / В.А. Шпильовий // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій . — 2005. — N 17. — С. 146-149. — Бібліогр.: 3 назв. — укp., Ж69726 Дубенко Е.А. Резервы повышения конкурентоспособности предприятий плодоовощной консервной промышленности Украины / Е.А. Дубенко // Пр. Одес. політехн. ун-ту . — 2004. — Вип. 1. — С. 313-316. — Библиогр.: 3 назв. — рус. Юкало В. Перспективи розвитку консервної галузі України та Тернопільської області / В. Юкало, О. Мельничук, О. Гащук, В. Сельський // Інноваційна економіка. - 2010. - № 18. - С. 147-155., Антофій Н. М. Проблеми розвитку плодово-овочеконсервних виробництв в сучасних умовах ккономіки України / Н. М. Антофій // Культура народов Причерноморья. - 2009. - № 171. - С. 109-112., Москалюк І. В. Комплексна переробка яблук в продукцію радіопртекторної дії / І. В. Москалюк // Аграрний вісник Причорномор’я. - Одеса, 2011. - Вип. 57. - С. 1-4., Немченко В. В. Механізм екологічного регулювання діяльності підприємств консервної промисловості / В. В. Немченко, Л. Б. Скляр // Торгівля і ринок України. - Донецьк, 2010. - Вип. 29., Дашкевич О.Ю. Облік витрат виробництва плодоовочевої консервної продукції та його удосконалення / О. Ю. Дашкевич // Науковий вісник Національного університету державної податкової служби України (економіка, право). - Ірпінь, 2009. - № 3. - С. 138-145.
|
| 20. |
Запитує: Павло (24.09.2013) Тема запиту: Добрий день! Підкажіть, будь-ласка, де мені шукати матеріали щодо спиртової галузі (економіка галузі). В ручному пошуку намагався знайти хоч щось, але нічого на жаль не вийшло. Завчасно, дякую. |
Примітка: посилання на матеріали бібліотеки Ключові слова: спиртова промисловість -- спиртова галузь
Доброго дня! Пропонуємо Вам переглянути наступні джерела та здійснити самостійний пошук за ключовими словами у базі "Наукова періодика України" на головній сторінці сайту НБУВ, використовуючи поле "Пошуковий запит". Також рекомендуємо самостійно ознайомитись з систематичним картковим каталогом, який розташований у приміщенні головного корпусу НБУВ за адресою: м. Київ, проспект 40 - річчя Жовтня, 3. Видання є в НБУВ: ВА696003 Методичні положення та норми продуктивності на виробництво етилового спирту, горілки і лікеро-горілчаних напоїв [Текст] / В. В. Вітвіцький [та ін.] ; Український НДІ продуктивності агропромислового комплексу, Поліський зональний науково-дослідний центр продуктивності агропромислового комплексу. - К. : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2007. - 255 с., РА379532 Юзва Р. П. Обліково-аналітичне забезпечення управління діяльністю підприємств спиртової промисловості: автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.09 / Р. П. Юзва; Терноп. нац. екон. ун-т. - Т., 2011. - 20 с., РА388145 Лановська Г. І. Формування інноваційної політики підприємств спиртової промисловості: автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Г. І. Лановська; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с., РА384645 Нагорний Є. В. Ефективність функціонування підприємств спиртової промисловості на засадах інноваційного розвитку: автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Є. В. Нагорний; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 21 с., РА393601 Рябенька М. О. Відтворення основних засобів підприємств спиртопродуктового підкомплексу АПК: автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / М. О. Рябенька; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2012. - 20 с., Ж15960 В'ялець О. В. Інвестиційна складова розвитку спиртової промисловості України / О. В. В'ялець, О. М. Ткаченко // Пробл. науки. - 2010. - № 4. - С. 18-23., Ж69879 Бутнік-Сіверський О. Б. Оцінка інноваційно-інвестиційної привабливості підприємств спиртової промисловості / О. Б. Бутнік-Сіверський, Н. С. Силантьєва // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2006. - № 19, ч. 1. - С. 66-69., Ж69879 Нагорний Є. В. Фактори підвищення ефективної забезпеченості сировинними ресурсами цукрових і спиртових підприємств / Є. В. Нагорний // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2009. - № 31. - С. 54-56., Ж15960 Нагорний Є. В. Інноваційні напрями розвитку підприємств цукрової та спиртової галузей харчової промисловості / Є. В. Нагорний // Пробл. науки. - 2009. - № 1. - С. 37-40. Фаріон В. Я. Особливості діяльності підприємств спиртової промисловості та їх вплив на побудову обліку і аналізу витрат [Електронний ресурс] / В. Я. Фаріон. - Режим доступу : URL : http://archive.nbuv.gov.ua/portal/chem_biol/Vsnau/FiK/2009_2/28Farion.pdf. - Назва з екрану., Валович М. З. Спиртова промисловість України у системі державного регулювання / М. З. Валович // Інноваційна економіка. - 2010. - № 3. - С. 294-297., Гевак З. В. Сучасний стан та перспективи розвитку спиртової промисловості / З. В. Гевак // Інноваційна економіка. - 2012. - № 5. - С. 190-193., Миськів Л. П. Розвиток спиртової промисловості: проблеми та їх розв'язання / Л. П. Миськів // Економіка АПК. - 2010. - № 1. - С. 43-46., Хома В. П. Формування маркетингової системи виробництва і реалізації продукції підприємств спиртової промисловості / В. П. Хома // Сталий розвиток економіки. - 2011. - № 6. - С. 262-265., Мельничук О. І. Державне регулювання спиртової галузі України / О. І. Мельничук // Економіка харчової промисловості. - 2012. - № 2. - С. 46-49.
|
| | |
|
|