Ключові слова: Пектин --
Виробництво пектину
Видання є в НБУВ: ВА693219 Донченко Людмила Владимировна, Фирсов Георгий Георгиевич.
Пектин: основные свойства и применение: монография. — М. : ДеЛи принт, 2007. — 275с.,
ВА624877 Ильина Ирина Анатольевна. Научные основы технологии модифицированных
пектинов. — Краснодар, 2001. — 311 с. : рис. — Библиогр.: с. 284-307.,
ВА598017 Збірник рецептурних страв (технологічних карт) з використанням добавок радіозахисного призначення: альгінат натрію, еламін, зостера, спіруліна,
пектин, кріопорошки, висівки пшеничні, зародки пшениці, продукти ЄСО, чорний харчовий альбумін / Київський держ. торговельно- економічний ун-т / М.І. Пересічний (заг.кер.розробкою). — К. : Медекол МНІЦ БІО-ЕКО, 1999. — 270с.,
Р79806 Пектин і
пектинопродукти: Бібліогр. покажчик / Український держ. ун-т харчових технологій / Н.В. Плотникова (уклад.), О.Б. Реуцька (уклад.). — К., 1996. — 30с.,
СТ4619 ДСТУ 6088:2009.
Пектин. Технічні умови. — Вид. офіц. — К. : Держспоживстандарт України, 2009. — ІІІ, 27с. — (Національний стандарт України). — Бібліогр.: с.26-27.,
Ж29432 Мікроструктура водних розчинів
пектину / Т.О. Рашевська, І.С. Гулий, А.І. Українець // Харч. пром-сть. — 2004. — N 3. — С. 20-22,
Ж28852/б. Накопичення
пектинових речовин у плодах і листках нектарина у процесі вегетації / Г. Корнільєв, В. Єжов // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол. — 2010. — Вип. 52. — С. 172-178. ,
Ж69879 Накопичення токсичних елементів у процесі вилучення
пектину з біохімічно підготовленої сировини / О.В. Кушнір, І.О. Крапивницька // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2008. — N 24. — С. 56-57.,
Ж14162 Оптимизация тепломассообменных условий получения биополимеров
пектина лечебно-оздоровительного назначения / Б.Н. Процышин, Р.Ш. Вайнберг, С.А. Богданов // Пром. теплотехника. — 2009. — 31, N 6. — С. 85-94. ,
Ж14162 Особенности тепломассообменной обработки несушеного
пектиносодержащего сырья / Р.Ш. Вайнберг, С.А. Богданов, Н.Д. Буцкий, П.В. Гордиенко // Пром. теплотехника. — 2001. — 23, N 6. — С. 77-80,
Ж69879 Стан і перспективи розвитку виробництва
пектину в Україні / О.М. Яцунь // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій. — 1999. — N 5. — С. 103-104. ,
ВА717407 Теоретичні основи технології харчових виробництв: текст лекцій / Г.Є. Поліщук; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 106 с,
Ж29126/маш. . Ультразвукові кавітаційні апарати для реалізації екологічно безпечної технології вилучення
пектину з вторинної рослинної сировини / О.Ф. Луговський, І.М. Берник // Вісн. Нац. техн. ун-ту України "КПІ". Сер. Машинобудування. — 2010. — Вип. 58. — С. 82-86.,
Ж14162 Энергоэкономное бесспиртовое производство биополимеров
пектиновых веществ / Р.Ш. Вайнберг, Б.Н. Процышин, С.А. Богданов, В.И. Грабошникова // Пром. теплотехника. — 2010. — 32, N 1. — С. 71-81.
АНАЛІЗ ПРОЦЕСУ ЕКСТРАГУВАННЯ ПЕКТИНОВИХ РЕЧОВИН ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ,
Информации по пектинам,
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА АПРОБАЦІЯ МЕТОДИКИ ОТРИМАННЯ ПЕКТИНУ З ЯБЛУЧНИХ ВИЧАВОК,
Механізована лінія для виготорвлення пектиновмісних паст лікувально-профілактичного призначення,
Проблеми впровадження технологій з виробництва пектину,
СПОСІБ ОТРИМАННЯ ПЕКТИНОВОГО ЕКСТРАКТУ З ВІДХОДІВ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ,
НАКОПИЧЕННЯ ПЕКТИНОВИХ РЕЧОВИН У ПЛОДАХ І ЛИСТКАХ НЕКТАРИНА У ПРОЦЕСІ ВЕГЕТАЦІЇ,
ПОРОШОК ІЗ ХУРМИ – ПРОДУКТ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ,
Пектиновые вещества,
Безвідходні технології