Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (8)Автореферати дисертацій (51)Реферативна база даних (505)
Пошуковий запит: (<.>K=ЇЖІ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 46
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС93183

Ур, Людвиг Людвигович.
Назви їжі й кухонного начиння в південних ужансько-латорицьких угорських говірках Закарпатської області [Текст] : дис... канд. філол. наук: 10.02.09 / Ур Людвиг Людвигович ; Ужгородський національний ун-т. - Ужгород, 2004. - 189 арк. - арк. 153-164

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС57143

Крижко, Олена Анатоліївна.
Розвиток семантики побутової лексики українських літописів кінця ХVII- початку ХVIII століття (Назви їжі, напоїв, продуктів харчування) [Текст] : дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Крижко Олена Анатоліївна ; Бердянський держ. педагогічний ін-т ім. П. Д. Осипенко. - Бердянськ, 1997. - 220 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС73370

Гоца, Еріка Дюлівна.
Назви їжі й кухонного начиння в українських Карпатських говорах [Текст] : дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Гоца Еріка Дюлівна ; Ужгородський національний ун-т. - Ужгород, 2001. - 466 арк. - арк. 192-210

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС98670

Мізюк, Лідія Володимирівна.
Роль механічних властивостей їжі в процесі функціонування зубних протезів [Текст] : дис... канд. мед. наук: 14.01.22 / Мізюк Лідія Володимирівна ; Івано-Франківський держ. медичний ун-т. - Івано-Франківськ, 2007. - 172 арк.: рис., табл. - арк. 129-146

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА334768

Ур, Людвиг Людвигович.
Назви їжі й кухонного начиння в південних ужансько-латорицьких угорських говірках Закарпатської області [Текст] : автореф. дис... канд. філол. наук: 10.02.09 / Ур Людвиг Людвигович ; Ужгородський національний ун-т. - Ужгород, 2004. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА345770

Сафронова, Ніна Степанівна.
Підвищення адаптаційних можливостей організму при комбінуванні фізичних навантажень з мілдронатом та біологічно активними добавками до їжі [Текст] : автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.13 / Сафронова Ніна Степанівна ; Таврійський національний ун-т ім. В.І.Вернадського. - Сімф., 2006. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА348605

Мізюк, Лідія Володимирівна.
Роль механічних властивостей їжі в процесі функціонування зубних протезів [Текст] : автореф. дис... канд. мед. наук: 14.01.22 / Мізюк Лідія Володимирівна ; Івано-Франківський держ. медичний ун-т. - Івано-Франківськ, 2007. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА298651

Крижко, Олена Анатоліївна.
Розвиток семантики побутової лексики українських літописів кінця ХVII- початку ХVIII століття (Назви їжі, напоїв, продуктів харчування) [Текст] : автореф. дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Крижко Олена Анатоліївна ; Національний педагогічний ун-т ім. М.П.Драгоманова. - К., 1997. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА316411

Гоца, Еріка Дюлівна.
Назви їжі й кухонного начиння в українських Карпатських говорах [Текст] : автореф. дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Гоца Еріка Дюлівна ; Ужгородський національний ун-т. - Ужгород, 2001. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ВА591758

Шуміло, Ганна Іванівна.
Технологія приготування їжі [Текст] : навч. посіб. для студ. вузів І-ІІ рівнів акредитації / Г. І. Шуміло ; Ужгородський комерційний технікум. - Ужгород : Госпрозрахунковий редакційно- видавничий відділ комітету інформації, 1999. - 553 с. - ISBN 966-7186-36-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
СТ423


Прилади для приготування їжі електричні побутові: Методи вимірювання експлуатаційних характеристик [Текст] / ГОСТ 30587-98 (ІЕС 619-93). - Введ. 1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - V, 21с., V, 21 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт)
Укр. та рос. мовами.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
12.
ВА611974


Технологія приготування їжі. Практикум [Текст] : навч. посіб. для студ. денного відділення зі спец. 5.091711 "Технологія харчування" / уклад. О. Г. Муранець. - Запоріжжя : Просвіта, 2001. - 152 с. - ISBN 966-653-004-X

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ВА634678

Шумило, Ганна Іванівна.
Технологія приготування їжі [Текст] : навч. посіб. для студ. навч. закл. I-II рівнів акредитації / Г. І. Шумило. - К. : Кондор, 2003. - 506 с.: іл. - Бібліогр.: с. 504. - ISBN 966-8251-06-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ВА645014

Косовенко, Марія Савеліївна.
Технологія приготування їжі [Текст] : підручн. для проф.-техн. закл. освіти (спец. 5.091711 - технологія харчування) / М. С. Косовенко [и др.]. - К. : Факт, 2003. - 357с., [32 ] арк. фотоіл.: фотоіл. - Бібліогр.: с. 353-354. - ISBN 966-8408-27-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ВА645013

Антонець, Людмила Іванівна.
Лабораторний практикум з предмета "Технологія приготування їжі та організація виробництва" [Текст] : навч. посіб. для проф.-техн. закл. освіти: Фах - кухар, III-IV розряд / Л. І. Антонець [и др.]. - К. : Факт, 2003. - 302с., [32 ] арк. фотоіл.: фотоіл. - Бібліогр.: с. 302. - ISBN 966-8408-29-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА652877


Взаємодія ліків та їжі [Текст] / Л. П. Купраш [та ін.] ; ред. Л. П. Купраш. - К. : Ходак, 2003. - 76 с. - (Бібліотека сімейного лікаря). - Бібліогр.: с. 75. - ISBN 966-8344-02-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ВА669777

Шумило, Ганна Іванівна.
Технологія приготування їжі [Текст] : навч. посібник для студ. навч. закл. І-ІІ рівнів акредитації / Г. І. Шумило. - К. : Кондор, 2006. - 506 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 504. - ISBN 966-8251-06-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ВА587803

Крижко, Олена Анатоліївна.
Розвиток семантики побутової лексики українських літописів кінця XVII- початку XVIII століття (назви їжі, напоїв, продуктів харчування) [Текст] / О. А. Крижко ; Бердянський держ. педагогічний ін-т ім. П. Д. Осипенко. - К. : Міжнародна фінансова агенція, 1998. - 169 с. - Бібліогр.: с. 143-156. - ISBN 966-7535-03-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА379671

Загнітко, Надія Геннадіївна.
Назви їжі, напоїв у східностепових говірках Донеччини [Текст] : автореф. дис. ... канд. філол. наук : 10.02.01 / Загнітко Надія Геннадіївна ; Донец. нац. ун-т. - Донецьк, 2011. - 19 с. : табл., карти

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ВС51954

Ґоца, Еріка Дюлівна.
Назви їжі й кухонного начиння в українських карпатських говорах [Текст] : [монографія] / Еріка Ґоца ; Ужгород. нац. ун-т. - Ужгород : Гражда, 2010. - 358 с. : карти. - Бібліогр.: с. 136-146. - 150 прим. - ISBN 978-966-176-013-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського