Пошуковий запит: (<.>K=БОРОШНЯН$<.>+<.>K=ВИРІБ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 71
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС102379
Денисенко, Тетяна Миколаївна. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Денисенко Тетяна Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 166 арк.: рис., табл.+ дод. - арк. 138-166
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС103020
Сафонова, Ольга Миколаївна. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 335 арк.+ дод.: 381арк. - арк. 303-335 Дві кн. одиниці
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС107084
Віннікова, Владислава Олександрівна. Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал" та борошняних виробів з її використанням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Віннікова Владислава Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 274 арк. - арк. 143-158
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
4. | ДС58129
Кравченко, Михайло Федорович. Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 142 л. + дод. - л. 107-136
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС59271
Василевич, Олена Вікторівна. Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 210 л. - л. 134-154
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС63751
Медведєва, Анжеліка Олександрівна. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведєва Анжеліка Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 198 л. - л.122-141
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС65518
Дорохович, Вікторія Віталіївна. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 215 арк.: рис. - арк. 151-167.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС64397
Олексієнко, Наталія Валентинівна. Прогнозування та встановлення гарантійних термінів зберігання борошняних кондитерських виробів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Олексієнко Наталія Валентинівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 298 л. - л. 160-177
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС76479
Бондар, Ігор Петрович. Розроблення технології хліба з борошняних сумішей підвищеної харчової цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондар Ігор Петрович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 232 арк. - арк. 158-178
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА338705
Колісниченко, Тетяна Олександрівна. Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колісниченко Тетяна Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА340883
Макарова, Ольга Василівна. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Макарова Ольга Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | РА351027
Денисенко, Тетяна Миколаївна. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Денисенко Тетяна Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 23 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА346962
Крошко, Ольга Сергіївна. Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Крошко Ольга Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА349039
Сафонова, Ольга Миколаївна. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 39 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | РА301941
Василевич, Олена Вікторівна. Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА299745
Кравченко, Михайло Федорович. Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | РА308012
Олексієнко, Наталія Валентинівна. Прогнозування та встановлення гарантійних термінів зберігання борошняних кондитерських виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Олексієнко Наталія Валентинівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | РА309067
Медведєва, Анжеліка Олександрівна. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведєва Анжеліка Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА310533
Дорохович, Вікторія Віталіївна. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | РА314519
Капліна, Тетяна Вікторівна. Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магнітному полі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Капліна Тетяна Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |