Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (1)Наукова електронна бібліотека (28)Автореферати дисертацій (38)Реферативна база даних (289)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>K=БОРОШНЯН$<.>+<.>K=ВИРІБ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 71
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС102379

Денисенко, Тетяна Миколаївна.
Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Денисенко Тетяна Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 166 арк.: рис., табл.+ дод. - арк. 138-166

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС103020

Сафонова, Ольга Миколаївна.
Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 335 арк.+ дод.: 381арк. - арк. 303-335
Дві кн. одиниці

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС107084

Віннікова, Владислава Олександрівна.
Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал" та борошняних виробів з її використанням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Віннікова Владислава Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 274 арк. - арк. 143-158

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
4.
ДС58129

Кравченко, Михайло Федорович.
Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 142 л. + дод. - л. 107-136

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС59271

Василевич, Олена Вікторівна.
Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 210 л. - л. 134-154

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС63751

Медведєва, Анжеліка Олександрівна.
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведєва Анжеліка Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 198 л. - л.122-141

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС65518

Дорохович, Вікторія Віталіївна.
Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 215 арк.: рис. - арк. 151-167.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС64397

Олексієнко, Наталія Валентинівна.
Прогнозування та встановлення гарантійних термінів зберігання борошняних кондитерських виробів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Олексієнко Наталія Валентинівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 298 л. - л. 160-177

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ДС76479

Бондар, Ігор Петрович.
Розроблення технології хліба з борошняних сумішей підвищеної харчової цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондар Ігор Петрович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 232 арк. - арк. 158-178

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА338705

Колісниченко, Тетяна Олександрівна.
Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колісниченко Тетяна Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА340883

Макарова, Ольга Василівна.
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Макарова Ольга Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА351027

Денисенко, Тетяна Миколаївна.
Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Денисенко Тетяна Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 23 с.

Рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА346962

Крошко, Ольга Сергіївна.
Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Крошко Ольга Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА349039

Сафонова, Ольга Миколаївна.
Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 39 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА301941

Василевич, Олена Вікторівна.
Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА299745

Кравченко, Михайло Федорович.
Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА308012

Олексієнко, Наталія Валентинівна.
Прогнозування та встановлення гарантійних термінів зберігання борошняних кондитерських виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Олексієнко Наталія Валентинівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
РА309067

Медведєва, Анжеліка Олександрівна.
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведєва Анжеліка Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА310533

Дорохович, Вікторія Віталіївна.
Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
РА314519

Капліна, Тетяна Вікторівна.
Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магнітному полі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Капліна Тетяна Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського