Пошуковий запит: (<.>U=Л961.6$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 41
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | Р133702
Вітамінні заготовки [Текст] / [уклад. І. М. Тумко]. - Харків : Віват, 2017. - 47 с. : кольор. іл. - (Готуємо смачно). - 7100 прим. - ISBN 978-617-690-695-7. - ISBN 978-966-942-253-8 (серія)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | Р133703
Витаминные заготовки [Текст] / [сост. И. Н. Тумко]. - Харьков : Виват, 2017. - 47 с. : цв.ил. - (Готовим вкусно). - 7100 прим. - ISBN 978-966-942-256-9. - ISBN 978-966-942-253-8 (серия)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС81641
Одарченко, Андрей Николаевич. Влияние микробного полисахарида "Ксантан" на качество замороженных плодоовощных паст в процессе их хранения в замороженном состоянии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 257 л.: ил. - Библиогр.: л. 185-212
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА327881
Одарченко, Андрій Миколайович. Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | СТ3208
Консерви [Текст] ; Варення з плодів зизифуса. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | СТ3194
Консерви [Текст] ; Соуси фруктові з субтропічних плодових культур. Загальні технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | СТ413
Консерви фруктові для дієтичного харчування: Технічні умови [Текст] / ГОСТ 30555-98. - Введ. 1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 28с., ІІІ. 28 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт) Укр. та рос. мовами.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
8. | СТ4844
Консерви. Компоти асорті українські. Технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1251-89 ; Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | СТ9547
Консерви. Компоти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 13, [1] с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | СТ8201
Консерви. Пасти фруктові та ягідні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | СТ11053
Консерви. Соуси десертні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2019-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - III, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | СТ9381
Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | СТ8472
Консерви. Томати кулінарні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СТ9013
Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 920-84, РСТ УССР 1215-84 ; Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | СТ4659
Консерви; Соуси фруктові. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.13
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | СТ8989
Продукти перероблення фруктів. Метод визначання здатності фруктово-ягідного пюре утворювати желе та пат [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 11 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ВА792092
Процеси виробництва багатокомпонентних паст із органічної сировини [Текст] : монографія / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 166 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 158-166. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-351-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | РА292050
Карпенко, Людмила Костянтинівна.. Процеси одержання плодоовочевих мас із заданими структурно-механічними властивостями. [Текст] : автореф. дис. канд.техн. наук : 05.18.12. / Карпенко Людмила Костянтинівна. ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ДС50755
Карпенко, Людмила Константиновна. Процессы получения плодоовощных масс с заданными структурно-механическими свойствами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Карпенко Людмила Константиновна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 310 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | СТ8878
Пюре-напівфабрикати фруктові. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 16.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |