Пошуковий запит: (<.>U=Л961.9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 177
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ІВ207567
Kowalczyk, Roman. Analiza technologiczno-techniczna produkcji zagęszczonego soku jabłkowego [Text] / R. Kowalczyk. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006. - 97 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego). - Бібліогр.: s. 88-97. - ISBN 83-7244-706-3 Rezjume angl. m.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
2. | РА295521
Ільєва, Олена Сергієвна. Інтенсифікація процесу одержання плодоягідних соків дифузійним методом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Ільєва Олена Сергієвна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 21 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА452467
Польовик, Володимир Вікторович. Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Польовик Володимир Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ВА719836
Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] : монографія / Т. Ю. Суткович [та ін.] ; ред. В. Я. Плахотін ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 149 с.: рис., табл. - Бібліогр.: в кінці розділів. - ISBN 978-966-184-057-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА419056
Дегтярьова, Катерина Олександрівна. Використання продуктів комплексної переробки відходів виробництва соку гарбуза для створення нових лікарських засобів [Текст] : автореф. дис. ... канд. фармацевт. наук : 15.00.03 / Дегтярьова Катерина Олександрівна ; Нац. фармацевт. ун-т. - Харків, 2015. - 22 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВА725809
Дубова, Галина Євгеніївна. Використання центрифуг при виробництві соків та напоїв [Текст] : монографія / Г. Є. Дубова, А. Т. Безусов ; Укоопспілка, Полтав. ун-т спожив. кооперації України, Каф. загальноінж. дисциплін. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2007. - 85 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 72-85. - 1000 прим. - ISBN 978-966-7971-60-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА298508
Сидорченко, Олена Іванівна. Дослідження перетворень біокомпонентів топінамбура і розробка на його основі технології розчинного порошку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Сидорченко Олена Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 24 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | СТ8964
Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА384048
Побережець, Іван Іванович. Електроакустичний вимірювальний комплекс експрес-контролю якості рослинних соків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.09.03 / Побережець Іван Іванович ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2011. - 18 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС132322
Побережець, Іван Іванович. Електроакустичний вимірювальний комплекс експрес-контролю якості рослинних соків [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.09.03 / Побережець Іван Іванович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 142 арк. - Бібліогр.: арк. 131-142.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
11. | ДС58776
Адоньєв, Євген Олександрович. Електроакустичний метод експрес- контролю вмісту сухих речовин в плодових соках при первинній переробці плодів та ягід [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.20.02 / Адоньєв Євген Олександрович ; Національний аграрний ун-т. - К., 1998. - 175 л. - л. 139-147
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | РА301586
Адоньєв, Євген Олександрович. Електроакустичний метод експрес- контролю вмісту сухих речовин в плодових соках при первинній переробці плодів та ягід [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.20.02 / Адоньєв Євген Олександрович ; Національний аграрний ун-т. - К., 1998. - 16 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА404268
Лазуткіна, Альона В'ячеславівна. Ефективність мерчандайзингу в системі збуту продукції галузей харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Лазуткіна Альона В'ячеславівна ; Міжнар. ун-т бізнесу і права. - Херсон, 2011. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ДС148577
Лазуткіна, Альона В'ячеславівна. Ефективність мерчандайзингу в системі збуту продукції галузей харчової промисловості [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Лазуткіна Альона В'ячеславівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2011. - 199, [9] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 181-191.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | СТ8468
Загальний стандарт кодексу для фруктових соків та нектарів (CODEX STAN 247-2005, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-05-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 17 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА281498
Калмикова, Ірина Семенівна. Застосування електроплазмолізу для інтенсифікації видобування фенольних речовин із винограду в технології червоних столових вин і натурального соку? [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13;05.18.07 / Калмикова Ірина Семенівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості. - О., 1993. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ДС52693
Ильева, Елена Сергеевна. Интенсификация процесса получения плодоягодных соков диффузионным методом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Ильева Елена Сергеевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 131 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ДС40866
Ибрамджи, Жером. Использование топинамбура в технологии фруктовых консервов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Ибрамджи Жером ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 210 с. - Библиогр:с.168-191
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ДС58054
Сидорченко, Елена Ивановна. Исследование преобразований биокомпонентов топинамбура и разработка на его основе технологии растворимого порошка [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Сидорченко Елена Ивановна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1997. - 207 л. - л. 190-207
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ДС72435
Гунько, Сергій Миколайович. Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.17.18 / Гунько Сергій Миколайович ; Укр. акад. аграр. наук, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2001. - 206 арк. - арк. 127-143
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |