Пошуковий запит: (<.>U=Л961.92/99$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | РА402886
Новак, Лариса Леонідівна. Хіміко-технологічна придатність плодів яблуні у зв'язку з їхнім короткотерміновим зберіганням для виробництва соків [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Новак Лариса Ленідівна ; Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористуваня України. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС86951
Ткач, Надія Іванівна. Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ткач Надія Іванівна ; Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Полтава, 2004. - 267 арк. - арк. 153-174
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА333755
Ткач, Надія Іванівна. Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ткач Надія Іванівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 18 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА355190
Осокіна, Ніна Максимівна. Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування [Текст] : автореф. дис... д-ра с.-г. наук: 06.01.15 / Осокіна Ніна Максимівна ; Уманський держ. аграрний ун-т. - Умань, 2007. - 40 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | СТ11054
Фітоконцентрати харчові на основі субтропічних культур. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2019-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС139176
Оленев, Николай Владимирович. Усовершенствование технологии производства виноградного сока с применением равномерного электромагнитного поля сверхвысокой частоты [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Оленев Николай Владимирович ; Одес. нац. акад. пищев. технологий. - Одесса, 2009. - 156 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 120-135.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА353441
Суткович, Тетяна Юліанівна. Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Суткович Тетяна Юліанівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС105021
Суткович, Тетяна Юліанівна. Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Суткович Тетяна Юліанівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 243 арк. - арк. 153-173
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА361457
Оленєв, Микола Володимирович. Удосконалення технології виробництва продуктів переробки винограду з застосуванням електромагнітного поля надвисокої частоти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Оленєв Микола Володимирович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 16 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА363998
Оленєв, Микола Володимирович. Удосконалення технології виробництва виноградного соку з застосуванням рівномірного електромагнітного поля надвисокої частоти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Оленєв Микола Володимирович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 16 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ДС123185
Горячова, Олена Олександрівна. Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Горячова Олена Олександрівна ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава, 2011. - 361 арк. : табл. - Бібліогр.: арк. 155-170.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | РА378245
Горячова, Олена Олександрівна. Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Горячова Олена Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА328951
Петрова, Юлія Миколаївна. Удосконалення процесу та обладнання для стабілізації якості вишневого соку з використанням високого тиску [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Петрова Юлія Миколаївна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2004. - 18 с.: рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА389649
Шейко, Таміла Володимирівна. Удосконалення процесу адсорбційного очищення соку столового буряка [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шейко Таміла Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 23 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС148958
Шейко, Таміла Володимирівна. Удосконалення процесу адсорбційного очищення соку столового буряка [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шейко Таміла Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 188 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 136-151.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА398756
Перкун, Ірина Володимирівна. Товарознавча оцінка яблучного соку, освітленого гідродинамічно-активованими флокулянтами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Перкун Ірина Володимирівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ВА755986
Горячова, Олена Олександрівна. Товарознавча оцінка натуральних яблучних соків [Текст] : монографія / О. О. Горячова ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2012. - 106 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 102-106. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-179-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ДС130276
Перкун, Ирина Владимировна. Товароведная оценка яблочного сока, осветленного гидродинамически активированными флокулянтами [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Перкун Ирина Владимировна ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2011. - 186 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 126-144.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
19. | РА293982
Форсюк, Андрій Васильович. Теплообмін при випаровуванні з поверхні гравітаційно- стікаючих плівок яблучних соків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.04 / Форсюк Андрій Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 24 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ДС52936
Форсюк, Андрій Васильович. Теплообмін при випаровуванні з поверхні гравітаційно- стікаючих плівок яблучних соків [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.14.04 / Форсюк Андрій Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 175 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |