Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (4)Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (46)
Пошуковий запит: (<.>U=Л981$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 65
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ВА827425

Мустафін, Олексій Рафаїлович.
Hot story. Неймовірні пригоди прянощів у світі людей [Текст] / Олексій Мустафін. - Харків : Фоліо, 2018. - 184, [2] с. : іл. - 1000 прим. - ISBN 978-966-03-8391-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
СТ5299/2

Ваніль [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ ISO 5565-2:2007. Методи випробування (ISO 5565-2:1999, IDT). - Чинний від 2009-01-01. - К., 2010. - IV, 8 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА394270

Овсепян, Вардуи Вардгесовна.
Видовой состав и токсичность грибов, контаминирующих некоторые специи [Текст] : автореф. дис. ... канд. биол. наук : 03.00.17 / Овсепян Вардуи Вардгесовна ; Нац. акад. наук Респ. Армения. - Ереван, 2012. - 22 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
СТ2228


Гірчиця харчова. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Марченко, М. Барська. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
СТ6390


Гвоздика ціла чи змелена (порошкоподібна). Технічні умови (ISO 2254:2004, IDT) [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2013. - IV, 6 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
СТ9055


Естрагон зневоднений (Artemisia dracunculus Linnaeus). Технічні умови (ISO 7926:1991, IDT) [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 6 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
СТ1594


Кмин цілий (Cuminum Cyminum Linnaeus). Технічні умови (ISO 6465:1984, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
8.
СТ3206


Консерви [Текст] ; Суміші овочеві зимові. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
СТ3146


Концентрати харчові [Текст] ; Суміші пряноароматичні для перших і других обідніх страв. Загальні технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
СТ2981


М'ята кучерява сушена. Технічні умови (ISO 2256-1984, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Гончаренко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
СТ7630


Майонези та майонезні соуси. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4487:2005 ; Чинний від 2016-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2015. - III, 21 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 20-21.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
СТ2532


Майонези. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Горшкова [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 17 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
СТ3383


Майонези. Правила приймання та методи випробування [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 16 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ВА734025


Мир пряностей и специи [Текст] : справ. пособие / [сост. Грищук Н. А.]. - [Луцьк] : Ведананда, 2010. - 184, [8] с. : цв. ил. - Бібліогр.: с. 181. - 3000 прим. - ISBN 978-966-2379-11-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
СТ7120


Мускатний горіх.Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Прянощі)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА814867

Бичков, Ярослав Михайлович.
Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] : монографія / Я. М. Бичков ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України, Каф. технол. обладнання харч. вир-в і торгівлі. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2007. - 89, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 76-89. - 100 прим. - ISBN 978-966-7971-59-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
СТ6506/1

Перець (Piper nigrum L.) горошком чи змелений. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2013 . - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : ДСТУ ISO 959-1:2008. Чорний перець (ISO 959-1:1998, IDT). - Чинний від 2010-01-01. - К., 2013. - IV, 8 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СТ6506/2

Перець (Piper nigrum L.) горошком чи змелений. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2013 . - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ ISO 959-2:2008. Білий перець (ISO 959-2:1998, IDT). - Чинний від 2010-01-01. - К., 2013. - IV, 7 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
СТ6392


Перець стручковий червоний, цілий чи змелений (порошкоподібний). Технічні умови (ISO 972:1997, IDT) [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2013. - IV, 6 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ВА615296

Исупов, Владимир Павлович.
Пищевые добавки и пряности. История, состав и применение [Текст] / В. П. Исупов. - СПб. : ГИОРД, 2000. - 168 с. - Библиогр.: с.168-169. - ISBN 5-901065-28-X

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського