Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (17)
Пошуковий запит: (<.>U=Л916$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15

      
1.
ДС96885

Киптелая, Людмила Васильевна.
Научное обоснование процессов и оборудования производства пищевых полуфабрикатов из нетрадиционного плодоовощного сырья [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Киптелая Людмила Васильевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2005. - 318 л.: рис., табл.+ 239л. прил. - Библиогр.: л. 286-318
Две кн. единицы

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА340279

Кіптела, Людмила Василівна.
Наукове обгрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Кіптела Людмила Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 34

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА366168

Дібрівська, Наталія Віталіївна.
Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в змінному електромагнітному полі [Текст] : автореф. дис... канд. тех. наук: 05.18.16 / Дібрівська Наталія Віталіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
СТ4215


Журавлина свіжа. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
СТ4024


Чорниця і лохина; Настанови щодо зберігання в холодильних камерах (ГОСТ 31038-2002 (ИСО 6664:1983), IDT; ISO 6664:1983, NEQ) [Текст]. - Вид. офіц. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, II, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ВА718613

Хомич, Галина Панасівна.
Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР [Текст] : монографія / Г. П. Хомич, Н. І. Ткач ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 159 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 138-157. - ISBN 978-966-184-058-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ВС51788


Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами [Текст] : монографія / Р. Ю. Павлюк [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі [та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 152 с. : рис., табл. - (Нове в технології переробки плодів). - Бібліогр.: с. 126-150. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-186-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА393829

Євчук, Яна Валеріївна.
Удосконалення технології сушіння плодів глоду [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Євчук Яна Валеріївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА394710

Хомич, Галина Панасівна.
Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Хомич Галина Панасівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 36 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ВА772783

Хомич, Галина Панасівна.
Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці [Текст] : монографія / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2013. - 217 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 190-217. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-236-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА403864

Кудряшов, Андрій Ігорович.
Формування товарознавчих характеристик та розширення товарного асортименту продуктів із дикорослих ягід [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Кудряшов Андрій Ігорович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 23 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС140486

Кудряшов, Андрій Ігорович.
Формування товарознавчих характеристик та розширення товарного асортименту продуктів із дикорослих ягід [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Кудряшов Андрій Ігорович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 218 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 156-176.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ДС144128

Дібрівська, Наталія Віталіївна.
Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в змінному електромагнітному полі [Текст] : дис. ... канд. тех. наук : 05.18.16 / Дібрівська Наталія Віталіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2009. - 300 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 274-300.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ДС149691

Євчук, Яна Валеріївна.
Удосконалення технології сушіння плодів глоду [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Євчук Яна Валеріївна ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2012. - 222 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 162-190.




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ДС152809 з дод.

Хомич, Галина Панасівна.
Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Хомич Галина Панасівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2012. - 417 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 371-417.
Приложение:
Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини. Додатки. - 337 арк. : рис., табл. Шифр ДС152809 дод.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського