Пошуковий запит: (<.>U=Л997(0)$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 42
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ВС36194
2500 лучших рецептов. Кухня народов мира [Текст] : кулинарные рецепты и советы, испытанные временем, на любой вкус, в любое время года / авт.-сост. О. С. Нониева. - Донецк : Сталкер ; М. : АСТ, 2002. - 496 с.: ил. - (Серия "Кулинарная энциклопедия"). - Библиогр.: с. 472. - ISBN 966-596-821-1
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | CAN.WRITERS/№194
Barer-Stein, Thelma. You eat what you are: a study of ethnic food traditions [Text] / T. Barer-Stein. - Toronto, Ontario : Culture concepts, 1980. - 624 p. - Бібліогр.: s.586-613. - ISBN 0-7710-8297-5
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
3. | ІВ210520
Drulović, Anja. Titov kuvar [Text] / A. Drulović. - Beograd : Laguna, 2005. - 253 s.: il. - ISBN 86-7436-366-0
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
4. | СО32582
Альхабаш, Е. А. Кулинарное путешествие. Лучшие кухни мира [Текст] : итальянская, славянская, кавказская, французская, восточная / [Е. А. Альхабаш, И. Н. Тумко]. - Харьков : Виват, 2014. - 191 с. : цв. ил. - (Серия "Удачные рецепты"). - 2 500 прим. - ISBN 978-617-7164-75-2. - ISBN 978-617-7164-47-9 (серия) Авт. зазнач. на звороті тит. арк.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | СО32583
Альхабаш, О. А. Кулінарна подорож. Найкращі кухні світу [Текст] : італійська, слов'янська, кавказька, французька, східна / [Альхабаш О. А., Тумко І. М.]. - Харків : Віват, 2014. - 191 с. : кольор. іл. - (Серія "Вдалі рецепти"). - 1500 прим. - ISBN 978-617-7164-76-9. - ISBN 978-617-7164-47-9 (серія) Авт. зазнач. на звороті тит. арк.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВС53356
Вкусная жизнь. Рецепты со всего света [Текст]. - Х. : Аргумент Принт, 2012. - 350 с. : цв. ил. - (Коллекция удачных рецептов). - 4000 прим. - ISBN 978-617-570-376-2. - ISBN 978-617-594-269-7 (серия) Содержание: Украинская кухня Европейская кухня Восточная кухня
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА615803
Все о блюдах из муки [Текст] / сост. И. Р. Киреевский. - Донецк : БАО, 2002. - 318 с. - ISBN 966-548-410-9
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ВА615804
Все о блюдах из субпродуктов [Текст] / сост. И. Р. Киреевский. - Донецк : БАО, 2002. - 318 с. - ISBN 966-548-398-6
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ВС50473
Гигантская энциклопедия мировой кухни. Самый большой сборник рецептов [Текст] / [сост. С. А. Мирошниченко]. - Донецк : БАО, 2011. - 1504, [16] с. : цв. ил. - 15 000 (2 з-д 1001-2000) прим. - ISBN 978-966-481-512-0
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу
| |
|
| | |
|
10. | ВС71506
Доманский, Андрей Юрьевич. Готовим вместе. Кухни народов мира [Текст] / [А. Ю. Доманский, А. А. Дромов]. - Киев : Арий, 2021. - 222, [1] с. - 2500 прим. - ISBN 978-966-498-658-5 Авт. зазнач. у вих. відом.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ВС65498
Доманский, Андрей Юрьевич. Готовим вместе. Кухни народов мира [Текст] : [рецепты блюд] / [А. Ю. Доманский, А. А. Дромов]. - Киев : Арий, 2018. - 222, [1] с. : фот. - 5000 прим. - ISBN 978-966-498-658-5 Авт. зазнач. у вих. відом.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ВС67636
Дорошкевич, Дарья. Быстрые рецепты. Мировая кухня [Текст] / Дарья Дорошкевич, Дмитрий Лапин. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2020. - 93, [2] с. : ил. - 3000 прим. - ISBN 978-617-12-8185-1
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | СО27182
Дубовис, Григорий Александрович. Шедевры мировой кулинарии [Текст] / Г. А. Дубовис. - Х. : Фолио, 2006. - 590 с.: ил. - ISBN 966-03-3582-2
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СО27419
Дубовис, Григорий Александрович. Шедевры мировой кулинарии [Текст] / Г. А. Дубовис. - Х. : Фолио, 2007. - 590 с.: ил. - ISBN 966-03-3582-2
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ВС63740
Жиляева, Ирина. Праздничные блюда. Восхитительные рецепты со всего мира! [Текст] / Ирина Жиляева. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2018. - 191 с. : цв.ил. - Доп. тираж 2000 прим. - ISBN 978-617-12-3881-7 (доп. тираж)
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ВС63251
Жиляева, Ирина. Праздничные блюда. Восхитительные рецепты со всего мира [Текст] / Ирина Жиляева. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2017. - 191 с. : іл. - 5000 прим. - ISBN 978-617-12-3881-7
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | В339995/Кн. 1
Здобнов, Олексій Іванович Страви народів світу [Текст] / О. І. Здобнов. - К. : Вища школа, 1994 . Кн. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 1994. - 312 с. - ISBN 5-11-004429-5
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | СО32581
Колекція найкращих кулінарних рецептів [Текст] : [закуски, салати, перші страви, основні страви, десерти] / [О. А. Альхабаш та ін.]. - Харків : Віват, 2014. - 191 с. : кольор. іл. - (Вдалі рецепти). - 1500 прим. - ISBN 978-617-7164-49-3. - ISBN 978-617-7164-47-9 (серія)
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ВА736963
Коршунова, Ганна Федорівна. Етнічні кухні [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Г. Ф. Коршунова, Н. М. Варваріна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. технології харчування. - Донецьк : [ДонНУЕТ], 2010. - 286 с. : табл. - Бібліогр.: с. 274-277. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-205-8
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ВС67903
Кулінарна етнологія [Текст] : підруч. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. "Готельно-ресторанна справа", "Харчові технології" / [В. Ф. Доценко та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. Доценка В. Ф. ; Нац. ун-т харч. технологій. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2020. - 755 с. : рис. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-434-9
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Чит. зал картографічних видань
| |
| |