>
Харчова промисловість [Текст] : наук. журн./ Нац. ун-т харчових технологій ; редкол.: Олександр Гавва (голов. ред.) [та ін.]. - Київ : НУХТ, 1965 . - Журн. є продовженням міжвідомчого тематичного наукового збірника. -Назва на колонтитулі: Food Industry. - Виходить двічі на рік.- Отримується з 1965.
ВІДОМОСТІ ПРО ЗМІНИ: Видання
У 1965 р., Вип.1 - 1995 р., Вип.41 видання мало назву: Пищевая промышленность
В 1996г.( Вип.42) перейменовано у Харчова промисловість
Ред. : Арсеньєва Л.Ред. : Білик О.Голов. ред. : Гавва О.Ред. : Гусятинська Н.Ред. : Дамянова С.Ред. : Ємцев В.Ред. : Камбулова Ю.Ред. : Кишенько В.Ред. : Кочубей-Литвиненко О.Ред. : Кургаєв О.Ред. :
Ладанюк А.Ред. : Лебеденко Т.Ред. : Літвинчук С.Ред. : Маринін А.Ред. : Носенко Т.Ред. : Пирог Т.Ред. : Поліщук Г.Ред. : Прибильський В.Ред. : Пушанко Н.Ред. : Серьогін О.Ред. : Сильчук Т.Ред. : Сімахіна Г.Голов. ред. : Соколенко А. І.Ред. : Стабніков В.Ред. : Стефанов С.Ред. : Токарчук С.Ред. : Шевченко О.Ред. : Шило І.Ред. : Юрчак В.Ред. : Якимчук М. - ISSN 2225-2916
Анотація: Науковий журнал “Харчова промисловість” заснований Національним університетом харчових технологій. Він є продовженням міжвідомчого тематичного збірника “Харчова промисловість”, заснованого в 1965 р.
Тематика видання: висвітлення результатів науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації та економіки харчових виробництв.
Журнал розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості.
Виходить два рази на рік українською та англійською мовами.
РОКИ: 1990
1991
1992
1993
1995
1996
2000
2003
2004
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
Рубрики:Географічні рубрики: