Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.853$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
Категорія:    
1.

Білянська О. В. 
Санітарно-гігієнічна та якісна оцінка тушок курей, вирощених у присадибних та фермерських господарствах : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.06 / О. В. Білянська; Львів. нац. ун-т вет. медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького. - Л., 2012. - 20 c. - укp.

Вперше в Україні проведено комплексні дослідження з вивчення санітарної, харчової та біологічної цінності м'яса курей-несучок, тушки яких надходять на ринки з присадибних і фермерських господарств. З'ясовано недоліки контролю якості та безпечності м'яса таких курей, удосконалено його ветеринарно-санітарну оцінку в державних лабораторіях ветеринарно-санітарної експертизи на ринках. Вперше запропоновано мікробіологічний метод визначення безпечності м'яса курей з використанням інфузорії Colpoda steinii. Удосконалено спосіб потрошіння тушок курей у процесі первинної переробки за умов господарств.


Індекс рубрикатора НБУВ: П817.1 + Р123.853-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА388770 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Ярошенко Ф. О. 
Підвищення ефективності виробництва продуктів птахівництва / Ф. О. Ярошенко // Вісн. аграр. науки. - 2004. - № 1. - С. 63-66. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Розглянуто проблему підвищення якості продуктів харчування, зокрема курячих яєць, відповідно до світової практики та вимог міжнародної організації зі стандартизації з метою збільшення в організмі людини кількості амінокислот, мінеральних речовин та вітамінів.

Рассмотрена проблема повышения качества продуктов питания, в частности куриных яиц, в соответствии с мировой практикой и требованиями международной организации по стандартизации с целью повышения в организме человека количества аминокислот, минеральных веществ и витаминов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.853.3 + Л93 + У9(4УКР)325.253

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Varynskyi B. O. 
Quantitative analysis of piperidin-1-ium {[5-(2-furyl)-4-phenyl-4H-1,2,4-triazol-3-yl]thio}acetate, substance of the veterinary drug "Tryfuzol", in poultry meat by LC-DAD-MS = Количественное определение пиперидиний {[5-(2-фурил)-4-фенил-4H-1,2,4-триазол-3-ил]тио}ацетата, субстанции ветеринарного препарата "Трифузол", в мясе птицы с помощью ВЭЖХ-ДМД-МС / B. O. Varynskyi, Ye. G. Knysh, V. V. Parchenko, O. I. Panasenko, A. G. Kaplaushenko // Актуал. питання фармацевт. і мед. науки та практики. - 2015. - № 2. - С. 25-31. - Библиогр.: 11 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.853-1 + П817.11

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69485 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
4.

Бабій В. Ф. 
Вивчення розподілу наносрібла в харчових яйцях перепелів при пероральному надходженні засобу наносрібла / В. Ф. Бабій, О. Є. Кондратенко, М. В. Пімушина, Л. С. Патрєва, В. І. Гроза // Зб. наук. пр. співробітників НМАПО ім. П. Л. Шупика. - 2015. - Вип. 24, кн. 3. - С. 425-430. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.853.3 + П686.3-60

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж70307 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського