Ключові слова: нерибні вобні продукти --
зберігання нерибних водних продуктів
Доброго дня! Пропонуємо переглянути наступні видання. Також радимо здійснити самостійний пошук у систематичному картковому каталозі, розташованому в головному корпусі НБУВ за адресою: м. Київ, проспект 40-річчя Жовтня, 3 (Див. посилання).
Видання є в НБУВ: ВС48716 Товарознавство. Продовольчі товари : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. Г. Бровко та ін; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - К. : Кондор, 2010. - 729 с.,
ВА697823 Орлова Н. Я. Теоретичні основи товарознавства. Продовольчі товари. Практикум : навч. посібник / Н. Я. Орлова ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2008. - 145 с.,
ВА769912 Технологія кулінарної обробки харчових продуктів : навч. посіб. для студ. спец. "Учитель технологій і креслення" ден. та заоч. форм навчання / уклад.: Л. З. Шильман; Глухів. нац. пед. ун-т ім. О. Довженка. - Глухів, 2012. - 179 c. (Описано загальну схему технологічного процесу підприємства. Розглянуто шляхи прийому та зберігання сировини, а також обробки продуктів. Викладено технологію приготування напівфабрикатів, супів і соусів. Наведено технологію гарячих страв із риби, нерибних продуктів водного промислу, гарячих страв із м'яса та м'ясопродуктів, страв сільськогосподарської птиці, пернатої дичини та кролика.),
ВА770825 Пентилюк Р. С. Оцінка якості сировини водного походження : конспект лекцій / Р. С. Пентилюк; Одес. держ. екол. ун-т. - О. : ТЕС, 2013. - 157 c. (Наведено особливості оцінки якості сировини водного походження: рибної сировини, сировини з нерибних продуктів, а також новітньої харчової та технічної продукції на основі риби і нерибної водної сировини.),
ВА787754 Сирохман І. В. Товарознавство рибних і морепродуктів : [підручник] / І. В. Сирохман, О. Я. Родак, М. К. Турчиняк. - Львів : Растр-7, 2014. - 487 c. (икладено основні теоретичні матеріали та нормативні документи, пов'язані з класифікацією промислових риб і морепродуктів. Розкрито товарні властивості та споживні властивості окремих груп рибних товарів. Проаналізовано вплив різних чинників на формування якості та безпечності. Подано товарознавчу характеристику основних видів рибних і нерибних продуктів. Викладено особливості вимог до якості, пакування, маркування та зберігання.),
СТ2371 ДСТУ 4440:2005 Креветки морожені. Технічні умови / розроб. Ю. Фокін [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 11 с.,
СТ1740 ДСТУ ГОСТ 7442:2004 Ікра зерниста осетрових риб. Технічні умови (ГОСТ 7442-2002, IDT) / оформ. Л. Ваніфатова. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 7442-79; Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - III, II, 5 c.
Морські нерибні продукти [Електронний ресурс]. – Режим доступу : URL : http://buklib.net/books/26262/. – Назва з екрана.,
Зал каталогів