Ключові слова: безглютенові пряники --
асортимент пряників --
пряники
Доброго дня! Сподіваємось, наступні джерела стануть Вам у нагоді. Рекомендуємо здійснити самостійний пошук за ключовими словами у базі "Наукова періодика України", реферативній базі даних, у каталозі книжкових видань та у базі автореферати дисертацій (див. посилання).
Видання є в НБУВ: СТ1398 Вироби кондитерські
пряникові. Загальні технічні умови / розроб. О. Марченко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - Київ : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 14 с.,
СО29443 Рецептури. Технологічні інструкції.
Пряники та ковриги : затв. та надано чинності від 2007-02-01 / Об-ня п-в хлібопекар. пром-сті "Укрхлібпром" ; викон.: Л. А. Гуленко [та ін.]. - Вид. офіц. - Київ : Укрхлібпром, 2007. - 266 с,
ВС60905 Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12 - 13 листоп. 2015 р., Київ / Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 372 c.,
ДС94103 Своєволіна Г. В. Удосконалення технології заварних
пряників : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Своєволіна Галина Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - Київ, 2006. - 248 арк.,
ДС127487 Бодак М. П. Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості
пряників поліпшеного складу : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Бодак Михайло Петрович ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів, 2011. - 247 арк.,
ДС108251 Полумбрик М. О. Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих
пряників з низьким глікемічним індексом : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полумбрик Максим Олегович ; Національний ун-т харчових технологій. - Київ, 2008. - 177 арк.,
РА406389 Кирпіченкова О. М. Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості
пряників та здобного печива : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Кирпіченкова Оксана Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 21 с.,
РА351027 Денисенко Т. М. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності : Автореф. дис... канд. техн. наук / Т. М. Денисенко; Київ. нац. торг.-екон. університет. - Київ, 2007. - 23 c.,
Ж69879 Дробот В. І. Дослідження впливу житнього солодового екстракту на якість тіста і
пряників / В. І. Дробот, А. Д. Прокопенко, Д. Ю. Ігнатченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ, 2005. - № 16. - С. 28-29.
Пресс-служба редакции Пряников сейчас стало много, но ассортимент их значительно сузился. В чем причина? / редакции Пресс-служба // Хлібопек. і кондит. пром-сть України. - 2013. - № 9. - С. 36-40.,
Иоргачева Е. Г. Стабилизация качества сырцовых пряников при хранении / Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, Е. В. Хвостенко // Восточ.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 138-143.,
Оболкіна В. Поліпшення споживчих властивостей пряників / В. Оболкіна, О. Кирпіченкова // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 2. - С. 37-38.,
Лисюк Г. М. Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха" / Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка // Прогрес. техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп. і торгівлі : зб. наук. праць. - Харків, 2011. - Вип. 2. - С. 233-238.,
Харьков С. Е. Новая технология заварных пряничных изделий функционального назначения / С. Е. Харьков, Гончар Гончар, В. В., Ю. Ф. Росляков // Харч. наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 32-34.,
Ярошенко Н. Ю. Використання фітопорошку з коріння горця зміїного у технологіях пряничних виробів / Н. Ю. Ярошенко // Наук. пр. [Одес. нац. акад. харч. технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 170-174.,
Новожилова Е. С. Использование продуктов переработки ячменя в производстве печенья и пряников / Е. С. Новожилова, Л. В. Рукшан // Наук. пр. [Одес. нац. акад. харч. технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 173-177.,
Іоргачьова К. Г. Заварні пряники із використанням безамілозної муки / К. Г. Іоргачьова, О. В. Макарова, О. В. та ін. Хвостенко // Зерн. продукти і комбікорми. - 2013. - № 3. - С. 23-27.,
Бодак М. П. Дослідження амінокислотного складу пряників з начинкою / М. П. Бодак // Вісн. Львів. комерц. академії. Сер. товарознавча. - 2009. - Вип. 11. - С. 38-41. ,
Реферативна база даних,
Наукова періодика України ,
Автореферати дисертацій,
Книжкові видання