Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (71)
Пошуковий запит: (<.>A=МАЛЕЖИК$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС105535

Малежик, Михайло Павлович.
Метод фотопружності в двовимірних динамічних задачах механіки анізотропних тіл [Текст] : дис... д-ра фіз.-мат. наук: 01.02.04 / Малежик Михайло Павлович ; НАН України, Ін-т геофізики ім. С. І. Субботіна. - Л., 2007. - 311 арк. - Бібліогр.: арк. 279-311.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА355617

Малежик, Михайло Павлович.
Метод фотопружності в двовимірних динамічних задачах механіки анізотропних тіл [Текст] : автореф. дис... д-ра фіз.-мат. наук: 01.02.04 / Малежик Михайло Павлович ; Нац. акад. наук України, Ін-т приклад. пробл. механіки і математики ім. Я. С. Підстригача. - Л., 2008. - 36 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Транспорт   
3.
ВА567901

Малежик, Александр Иванович.
Основы компьютерных технологий оперативного контроля полетов воздушных судов по полетной информации [Текст] / А. И. Малежик ; Киевский международный ун-т гражданской авиации. - К. : [б.в.], 1996. - 124 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
4.
ВА585398


Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : лабораторний практикум: Навч. посібник для студ. спец. 7.0902, 7.0916, 7.0917, 7.0925 / І. Ф. Малежик [та ін] ; ред. І. Ф. Малежик ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1997. - 276 с. - ISBN 5-8238-0579-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА605699

Малежик, М. П.
Динамічна фотопружність анізотропних тіл [Текст] / М. П. Малежик ; НАН України, Ін-т геофізики ім. С. І. Субботіна. - К. : ІГФ ім. С.І.Суботіна, 2001. - 200 с. - Бібліогр.: с. 184-199. - ISBN 966-02-1972-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
Р95022


Програма переддипломної практики на консервних заводах для студентів спеціальності 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" денної та заочної форм навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін]. - К. : НУХТ, 2002. - 15 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
Р96934


Актуальні проблеми галузі [Текст] : метод. вказ. до виконання курсового проекту з технології консервування для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 10 с. - Бібліогр.: с. 7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
Р97203


Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" денної і заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, М. М. Жеплінська. - К. : НУХТ, 2002. - 11 с. - Бібліогр.: с.11.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ВА638660


Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 61 с. - Бібліогр.: с. 58

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
Р99429


Технологічні розрахунки, облік і звітність [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, Н. А. Жестерова. - К. : НУХТ, 2003. - 10 с. - Бібліогр.: с. 10

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
Р99454


Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання практ. та контрольної робіт для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування і переробки плодів та овочів" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, Л. О. Косоголова. - К. : НУХТ, 2003. - 15 с. - Бібліогр.: с. 15

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
Р99260


Фізико-хімічні і біологічні основи консервування [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи: Для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, М. М. Жеплінська. - К. : НУХТ, 2003. - 14 с.: табл. - Бібліогр.: с. 14

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
Р99977


Методичні вказівки до позначення умовно-графічних зображень в апаратурно-технологічних схемах для студентів спеціальності 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, В. Л. Зав'ялов. - К. : НУХТ, 2003. - 39 с. - Бібліогр.: с. 38

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
Р100560


Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів [Текст] : метод. вказівки до виконання дипломного проектування для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 36 с. - Бібліогр.: с. 35

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
Р101270


Технологія зберігання плодів і овочів [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 29 с.: табл. - Бібліогр.: с. 29

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА652288


Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. технол. спец. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 64 с.: рис. - Бібліогр.: с. 62

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ВА653885


Методичні вказівки до виконання курсового проекту з технології консервування [Текст] : для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 53 с.: табл. - Бібліогр.: с. 51-52

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
Р104427


Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / уклад. І. Ф. Малежик, Л. О. Косоголова. - К. : НУХТ, 2004. - 20 с. - Бібліогр.: с.15

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
Р104426


Холодильна технологія [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, Л. О. Косоголова. - К. : НУХТ, 2004. - 12 с. - Бібліогр.: с. 11

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ВА667500


700 золотих творів з української мови і літератури. 10-11 класи [Текст] / С. А. Малежик [та ін.]. - Донецьк : ТОВ ВКФ "БАО", 2006. - 448 с. - ISBN 966-548-726-4

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського