Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (2)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (23)
Пошуковий запит: (<.>U=Л877$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9

      
1.
ДС94020

Радионова, Ольга Викторовна.
Разработка технологии консервированных слабоалкогольных напитков на виноградно-овощной основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Радионова Ольга Викторовна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 227 л. - Библиогр.: л. 162-178

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС88458

Дубковецький, Ігор Володимирович.
Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Дубковецький Ігор Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 173 арк.: рис. - арк. 144-158

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС106790 з дод.

Осипова, Лариса Анатольевна.
Научно-практическое обоснование и разработка технологии консервированных функциональных напитков [Текст] : дис... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Осипова Лариса Анатольевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2007. - 376 л. - Бібліогр.: арк. 328-376.
2 кн. од.
Приложение:
Научно-практическое обоснование и разработка технологии консервированных функциональных напитков. - О., 2007. - 201 л. : табл. Шифр ДС106790 дод.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА339274

Дубковецький, Ігор Володимирович.
Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Дубковецький Ігор Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА346943

Радіонова, Ольга Вікторівна.
Розробка технології консервованих слабоалкогольних напоїв на виноградно-овочевій основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Радіонова Ольга Вікторівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА354890

Осипова, Лариса Анатоліївна.
Науково-практичне обгрунтування і розробка технології консервованих функіональних напоїв [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Осипова Лариса Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 35 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
СТ4538


Вина, коньяки України, напої. Методи визначання повноти наливу у спожиткову тару [Текст]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 23943-80 ; чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ВА751733


Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Інноваційні технології безалкогольних напоїв" [Текст] : для студ. усіх форм навч. зі спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" / Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т" ; [уклад.: О. О. Любавіна та ін.]. - Х. : НТУ "ХПІ", 2012. - 59 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 56. - 50 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА442857

Дулька, Ольга Степанівна.
Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої води та нового штаму дріжджів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Дулька Ольга Степанівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського